/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 26.
    +33 -2
    içerde takıldım pazar gününe kadar sigaramı yaktım teskeremi almak için bekliyordum yüzbaşı geldi tehris belgesini verdi eceyi aradım gel beni al dedim geliyorum aşkım dedi çantalarımı aldım çıktım o kapıdan sigaramı yaktım bekledim eceyi geldi sarıldık bindik arabaya çalıştırdım arabayı .

    bastım gaza nereye dedi sera gölüne alabalık yiyelim son kez sonra ankara ya geri döneriz dedim olur aşkım dedi sera gölüne gittik eceyle balığı yedik sordum ne yapalım son günümüz trabzonda dedim.

    deniz bigibletine binelim dedi sera gölünde deniz bigibleti ile 15 dk geçti inelim artık dedi. bindik arabaya gittik sigaramı yaktım birlikte gezelim dedim olur dedi sümelaya filan çıktık trabzondan dönerken ekmek aldık .

    çorumda mola verdik lavobaya girdim çıktım çorba içtim ece tost yedi arabaya bindik uykum var dedi uyu aşkım dedim ankaraya geldik akyurttaki bahçe evine gittik bahçenin kapısını açtım.

    arabayı bahçenin garajına soktum eceyi uyandırdım birlikte eve girdik güldü bana çok güzel bir yer burası burda yaşayalım aşkım burda çok mutlu olacağız dedi. tamam aşkım dedi kömürlükten çapa makinasını aldım bahçenin bir kısmını çapa yaptım çiçekleri temizledim güzelce bahçeyi düzelttim..

    eceye sordum araba kimin diye benim dedi sorun yok aşkım dedi bahçeye kümes yaptım tavuk horoz kaz aldım bahçe güzel olmuştu hesapta parayı çektim bahçe komşumu aradım adamdan orayı istedim adam tamam satarım dedi sorun yok dedi.

    çitleri filan çektim tekrar sabah gidip tapuyu alıp tarla yı bir tapuda toplamak için ertesi gün tapuyu alıp adama paramı ödedim eve gittim sigaramı yaktım artık arsada hayvan filan beslerim bir yandan da işime bakarım dedim..
    ···
    1. 1.
      0
      Uzungöl varken sera gölü be amk
      ···
    2. 2.
      0
      Uzungöl varken sera gölü ne amk
      ···
      1. 1.
        +2
        dostum orası uzak sera gölü çok güzel birde en sevdiğim mısır ekmeği çok süper yer dir eşimle gittik o dönemlerde yani 5 sene önce beğenmemiştim bu yaz gittiğim de hayran kaldım
        ···
   tümünü göster