/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +26 -2
    ertesi gün işleri filan yoluna koymak için sanayiye gittim sorun yok kardeşim gel çalış dedi sorun yok dedi kafana göre takıl sen 2 sene burda çalıştın işten okulu ne yaptın dedi okulu bıraktım ben çalışacam abi dedim.

    yarın işe gelerim dedim eve gittim annem babama ben geldim işe girdim filan dedim tamam dedi sen git çalış filan dediler gittim .
    eve gittim eceye baktım bahçede tavuklarla filan oynuyordu selam verdim gel dedi gittim yanına gittim sigaramı yakttım.

    baktım tavuklara bit filan gelir dedim kireç filan döktüm yan bahçeye traktör buldum adama tarlayı sürdürdüm tarlaya güzel bir ev olur dedim ecede olur aşkım dedim bankadan para çekeriz her şey yaparız burda dedi peki ..

    aşkım dedim koşar adımla eve gittik hayvanlara yem filan almak için ankaraya gittik yem aldık ustayı aradım işim var kusura bakma biraz işe gelemiyecem dedim.

    eve gittik usta buldum inşaat için adam 2 katlı dublex için fiyat verdi tamam abi dedim tamam kardeşim yarın başlarız inşaata
    olur abi dedim gitti.
    adamları uğurladım eve gittim sigara içtim ece çok güzel ce yapalım evimizi dedi olur aşkım dedim önüne havuzda yaparız güzelce . birlikte yaşarız burda dedi.

    olur aşkım dedim ev bitince gideriz aile ler imizi tanıştırırız dedim olur bitanem dedim bineriz gideriz trabzona filan derken gülmeye başladı.

    şimdi boş ver bunları inşaat için yarın bankadan para çekeriz gideriz evimizi yaptırır hemde yaşarız hemde mutlu olarak yaşarız..
    ···
   tümünü göster