/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +158 -29
    Sene 2005 daha 12 yaşındayız. Babam sağolsun derslerime destek de hatsafhada . Her türlü özel ders olsun dershane olsun hepsini yollatıyo beni. Bi abla vardı babamın arkadaşının kızı adı Naime , göçmen asıllı o zamanlar daha 25-26 yaşında ama nasıl ateşli yanıyo aq. Açıkça konuşayım memişleri ufak , öyle iri bişey hayal etmeyin şimdi yalan olmasın. Ama bir zütü var anlatamam . Tam latina aq . Bi içim su görsen dişlerini sıkarsın aq ısırmamak için . Bembeyaz tenli yeşil gözlü kumral bi kızdı.

    Bigün bu Naime abla ailesiyle birlikte bize geldi. Akşam birlikte yemek yedik oturduk çay içildi filan. Bu arada yakın aile dostumuzun kızı olduğu için beni de çok seviyo ailecek zaten görüşüyoz ediyoz o zamanlar. Bizim evde kaldığı zamanlar bile oluyo bazen akşamları. Ailecek sürekli giilip geliniyo filan. Naime abla ilkokul sınıf öğretmeniydi o aralar evi şehir dışındaydı. Bizim eve yaklaşık 1.5 saatlik mesafedeydi , kendi evleri de bizim eve 2 sokak ötedeydi.

    Gel zaman git zaman bi akşam gene bizdeyken benim de sınav haftasına denk geldiği bi hafta bizde çay içiliyo tabi . Naime abla da altına çekmiş eşofmanı üstünde de ince bi tişört. Zaten memişler ufak dikkat çekmiyo o yüzden kafası da rahat ama otururken ne de olsa aile dostluğunun verdiği ve koltuğunda sağladığı rahatlıkla bu kaykıla kaykıla farkında olmadan eşofman altı altından zütünün yarısına kadar sıyrılmış. Bende şans eseri bunun solundaki koltukta oturuyom ve arkası nerdeyse bana dönük şekilde. Naime ablaya karşı zaten bi hoşnutluğum vardı , çok tatlı bi kızdı . Bu koltukta oturuşunu düzeltcem diye ayaklandığından zütünün nerdeyse alayı gözlerimin içine kadar girdi. Altında siyah bi tanga vardı. Gözlerim daha 12 yaşında bayram etmişti.
    Daha alt takımların ne işe yaradığını bilmeden aşağıda bi hareketlenme olmuştu. Ağzımın suyu istem dışı akmıştı resmen. Zütünün açıldığını farkeden Naime abla ise hafif kızarmış , benim gördüğümü farketmiş ama çaktırmadan hafifçe hızlı bi şekilde sıyrılan eşofmanını topladı ve "hehehe " diye bi gülüşle odadan yeni çay doldurmaya gitti .

    Not : Devdıbını eklicem beyler şuan yazıyorum. inanmayanlara inandırıcam diye uğraşmıyorum açıkça bilsinler tamamen ufakken yaşadığım bi olaydır. Abartısız tesadüflere dayalı ufak bi maceradır. Dinlemek isteyenlere iyi seyirler. Bu arada resimdeki bayan Naime ablaya çok benziyor yeşil gözlüsünü düşünmeniz yeterli olacaktır ; )

    Edit : Yaşadığım olayı dün ailemde sağlık sorunu olanlar olduğundan yazamadan gittiğim için özür diliyorum beyler. Kaldığım yer 23. sf da mevcuttur. Oradan devam edebilirsiniz , bitirmiş bulunmaktayım. Anlayışınız için teşekkür ederim.
    ···
   tümünü göster