/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +49 -2
    Neyse bu çayı koymaya gitti geldi . Bu arada babamda sürekli soruyo bana "sınavların noldu , notlar nasıl , nasıl gidiyo" filan sürekli sorup duruyo . Bende çalışkan adamım ama maksat azıcık dersten kaçmak olunca " ya baba şuana kadar geçenler iyidi de , p.tesi türkçe sınavı var ve bende çok konu eksiği var nolur birini bulsan da bana anlatsa ya" dedim. Anlıcağınız üzere topu Naime ablaya doğru sallamaya çalışıyom .Tabi bu arada konuşmanın yapıldığı bu gün günlerden cumaydı. Amacım Naime ablanın evine gitmek . ilk defa gittiğimden değil tabi daha önce de kaldık ama Naime ablayla hiç tek kalmamıştık. Kalındıysa ya hep onun annesi , kardeşi yada bizimkilerden biri vardı.
    Naime abla çayları doldurup odaya geldi. Babam direk muhabbet arasında atlıcam diye bekliyo tabi. Derken babam boşluk buldu ve Naime ablaya direk muhabbet arasında " yahu Naime bizim şu oğlana Türkçe göstersene p. tesi sınavı varmış , yardım lazımmış sen anlarsın öğretmensin " diye özellikle eski kafa bikaç cümle kurarak üzerinde baskı oluşturup zarlana zorlana ikna etti. Aslında çok da zarla zorla oldu denilemez. Çünkü o da eve dönüp sınav kağıdı filan okucakmış ufak bikaç işi varmış . işim bitince neden olmasın dedi.
    Bende hafif bi sırıtma ve ardından kafamda planlar kurarak defteri kitabı toplamaya gittim. Kafamda hem çocuksu hem de şeytansı planlar var. O zamanlar tek bildiğimiz şey öpüşmek , aşk kelimeleri aq . Daha ilerisi yok yani bi gibişmek nedir şimdiki nesil gibi bilmezdik. Gibimizin bile işemek dışında ne işe yaradığını bilmezdik adam akıllı.

    Zaman geldi çattı. Naime ablanın ailesi biz kalkalım dedi. Tabi ben de dünden hazırım. Eşyalar çoktan kapı önünde. Kafada sürekli aşk hayalleri , Naime ablayla gece yatakta öpüşmek , sevişmek var . (Dediğim gibi ilerisini bilmezdik ... )

    Naime ablanın babası ona araba almıştı o zamanlar yeni olan peugeout 206 sı vardı. Bindik arabaya , heyecandan ölücem. ilk defa gece bi kızla öpüşcez ya elim ayağım titriyo , o yaştaki kafalara bak aq . Sürdü aracı yaklaşık 1 - 1.5 saate evine vardık. Benim gözler cin gibi ama sürekli uykusu gelmiş ayağı yapıyom. Esnemeye çalışmalar , Sürekli cümle içinde "nerde yatcaz , ne zaman yatcaz " gibi cümleler kurmalar filan ne kadar şansım varsa deniyom tabi.
    ···
    1. 1.
      0
      bursada mı geçiyo lan bu olay
      ···
    2. 2.
      0
      Yazsana ibine
      ···
    3. 3.
      0
      Kendini sansürleme
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster