/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 101.
    +19
    ankaraya gelince hemen sigaramı yakıp eşyalarımla taksiye bindim gece gece inşaata gittim 4 günde gerçekten göze gelir bir çalışma vardı kümese baktım tavuklar azalmış tı yesinler amk dedim eve gittim kapıyı çaldım babam açtı ne bu saat de geliyorsun karının yanına git dedi bu laf varya beni benden aldı..

    eceyi aradım hemen açtı aşkım gel kurtar beni dedi sordum bir şey imzaladınmı diye yok dedi yarına imzalatacaklar dedi söz veriyorum bir daha öyle şeyler yapmayacam diye dedi ..

    kafam attı amk zor zamanımda o kızdı yanımda olan bir yemin etmiştim evlenirsem katiyen boşanmam diye abimi aradım abi araba lazım dedim sağ olsun verdi anahtarı depoyu ful getir dedi gaza kökledim evlerinin önüne geldiğimde 10 saat geçmişti kapıyı çaldım.

    kayın peder kapıyı açmadı bende eceyi aradım koşarak indi eşyalarını topla hadi gidelim dedim affettinmi beni dedi küsmedim sana aşkım gidelim dedim sen beni bekledin 7 ay ben sana küsermiyim hiç dedim.

    eşyalarını aldı geldi babası durun filan desede bin arabaya dedim bu saatden sonra 2 miz varız bu hayatta dedim peki aşkım dedi ilk senin tedavini yaptırırız ondan sonrada yeni evimize taşınırız dedim tamam aşkım dedi gözlerine bakınca ne kadar pişman olduğumu anladım ben eceye vurulmuştum
    ···
    1. 1.
      +4
      Dedim dedin dediler dedidiz
      ···
   tümünü göster