/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 126.
    +19
    artık iyisin aşkım dedim yarın birlikte ne yapalım dedim gezelim sonra bahçeye gidelim dedi lan bu para gerçekten çok önemli bir şey dedim ne yapsam da para kazansam dedim ece uyurken ben çalışsam nasıl karşılar diye sordum güldü bana çalışma paramız var nasıl olsa dedi.

    aşkım bitecek dedim amcamdan isterim dedi o bana kıyamaz verir dedi olmaz dedim babana söyler zor durumda kalırım dedim onlar küsler konuşmuyorlar dedi aşkım yarın onlara gidelim dedi. olur dedim evleri nerde

    diye sordum ankaradalar dedi peki dedim nerdeler peki dedim çankaya oran da dediler peki dedim gideriz yarın aşkım şimdi gidelim dedi iyi ara sor evdelerse gidelim dedim..

    aradı sordu evdeyiz gelin dedi bindik arabaya girdik o bahçeye tamam zenginsiniz biz fakiriz bu araba semte bile uğramaz dedim güldü bana ece .

    eve girdik amcasına sarıldı geldinmi benim papatyam dedi içeri davet etti beni de biraz sohbet ettik.
    eceye nasıl olduğunu sordu ilaç içmiyorum attım ilacımı artık çok iyiyim dedi .
    amcası bana teşekkür etti kızıma sahip çıktığın için dedi olanı biteni anlattım.

    eceden bir kez daha özür diledim . amcası olur öyle şeyler aslanım dedi ne iş yapıyorsun diyince ses çıkartamadım amcası dedi ki sen paranı kazan biz kızımla tatile gidelim dedi ece kabul etmedi benim yerim eşimin yanı dedi.

    bana dedi birlikte gidelim diye inşaatım var dedim başında durmassam yavaş gider işler zaten otelde kalıyoruz dedim peki evlat dedi ..

    eceye dedim geç oldu artık kalkalım diye amcası kalın filan desede kalktı ece arabaya bindik .
    otele gittik sarıldı bana çok seviyorum seni dedi bende seni dedim..

    sabaha karşı telefonum çaldı babam aradı arabayı niye aldın dedi araba benim dedim zaten evliyim ben bu saatlerde arama beni dedim. kapattım telefonu şarja bağladım eceye baktım ağlıyordu ne oldu bitanem dedim.

    seni çok seviyorum dedi bu gece rüya görmedim aşkım dedi. ece yarın hocaya gideceğiz senin sorununu o çözecek dedim peki aşkım dedi. uyuduk tekrar saat 10 da kahvaltıya gittik.

    ordan da imama gittik.
    ···
   tümünü göster