/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 651.
    +4
    Günayı çağırdım odaya, nişanlısını evden almasını artık az çok işleri öğrenmesi gerektiğini, sonuç olarak yakın zamanda burada çalışmaya başlayacağını söyledim. Abi dedi, hadi hadi cevap verme kız işsiz güçsüz sıkılıyor evde hem geçende sen bana dememiş miydin dedim. Mutlu mutlu eve doğru gitti. Günay gittikten sonra aradım usturayı saat 4te maltepe parkında diyip kapattım.

    Yarım saat 45 dakika sonra günaylar geldi. Günayın nişanlısı odaya geldi hemen, abi işe başlıyormuşum doğru mu dedi. Bugün sayılmaz yarın sabah 9da iş başı yaparsın dedim. Meraklı gözlerle bakmaya başlayınca, 3 tane kahve getir bakalım paşam dedim günaya. Aslında çaycımız var ama bu bir taktiktir kardeşlerim. Günaya dışarı çık biz özel konuşalım desem sonuç olarak çocuğun nişanlısı yanlış anlayabilir. işi garantiye almak için günaya iş verdim ki kısa sürede olsa durumu anlatıyım günayın kız arkadaşına.

    Çocuk biraz sıkıntılı, bugün işi hallederiz ama sonrasında ne olcağı belli değil. Bi süre burada çalış, burada sana kimse bişey yapamaz. Sabahları da ustura sizi evden alcak, akşam da bırakcak. Tedbirimizi alalım dedim. Saat 4e 5 kala da günay falan yanında olursa, hakan abiye bişey sormam lazım diyip yanıma gel çocuğa mesaj atcaksın dedim. Tam o sırada da elinde kahvelerle günay geldi zaten.
    ···
    1. 1.
      +1
      Abi isim hakan mi cidden yoksa sansurmu verdin
      ···
    2. 2.
      0
      Hikayedeki bütün yerler doğru ancak bazı isimler sahte kardeşim.
      ···
   tümünü göster