/i/Tespit

  1. 1.
    +35 -2
    işsiz bin
    ···
    1. 1.
      +3 -2
      Üstte kalsın.

      Gerizekalı sancıyla orgazmın ne alakası var orda klitoristen bahsedipte araya adet sancısı yalan yazan beynini gibim.

      Kiminin ağrılı geçer kiminin normal gecer her hangi bi enfeksyon olduğunda ağrır bazılarının. Bazılarının genetiktir çatı darlığı vardır.

      Her ay ağrıyor her ay hap içiyoruz o yüzden bi süreden sonra bağışıkşık kazanıyor vücut ağrı kesici değiştirmek zorunda bile kalıyoruz. Regl geciktirici hap iç olmayıver yazmış bi de kancık. Hapla kaç ay geciktiriliyo sonuçları ne oluyor regl olup o yumurta dışarı atılmadığında hormonlar nası çalısıyor sg bi araştır cahil köpek.

      Bi de böyle insanlara prim yaptırıyorsunuz ya yazık. Kaç saatimi ben yatakta ağlayarak gecirdiğimi biliyorum gelip de buna yalan diyosunuz ya pes.
      ···
      1. 1.
        +4
        Bunu ozelden daha iyi tartisabiliriz
        ···
      2. 2.
        +1 -2
        Haute Couturee, doğum kontrol hapları (bazı türleri) adeti önlemek için kullanılabilir. Bu hapların ispatlanmış bir zararı yoktur. Fakat pgibologlar, kadınların hapı aldıktan sonra başlarına gelen her kötü şeyin suçunu hapa yıktıklarını ispatladılar. Yani kadın kendini halsiz hissediyorsa "hap aldım ondan," diyor. Kilo alırsa, "hap yüzünden" diyor. Çünkü adet görmesini engelleyen şeye karşı içgüdüsel bir düşmanlık duyuyor.

        Klitoris mevzusuna neden değindiğim de belli. Kadınlar yüz sene boyunca tüm doktorları huur gibi kullanmışlar ve doktorlar bunu fark etmemiş. Kadın kendi bedeni hakkında erkeklere bu kadar ustaca yalan söyleyebiliyorsa, adeti ve onun sancısını da abartıyor olabilir.
        ···
      3. 3.
        +1 -1
        Sende 2 gram kadar bile beyin varsa ben bişi demiyorum sözlükteki çomarların başısın zaten amk.
        ···
      4. diğerleri 1
    2. 2.
      -1
      fırsatçı köpek dv jslnsdjlfdnskjn jsdöfsfsdfsd
      ···
   tümünü göster