1. 1.
    0
    Arkadaşlar ne zamandır kendimi tutuyorum ama artık yeter. Çok uzun zamandır inci yi takip eden birisi olarak yazıyorum bunları.
    inci sözlükle ilk tanıştığım zaman gördüğüm inci profili şöyleydi:
    inci sözlük muhalifti, her türlü baskıya karşı birbirini hiç tanımayan insanların baskıya karşı hep birlikte ayakta durduğu yerdi. En sağlam , en samimi, en yaratıcı mizah burda dönerdi. insanlar gerçek hayat hikayelerini içtenlikle paylaşır ve dinlerdi.

    Peki inci sözlük bugün ne durumda, inci sözlük çekirdek kadrosunu ve fikri altyapısını kaybetmiş durumda arkadaşlar. o hiçbir siyasi görüşe bağlı kalmadan kendini ve dostlarını koruyan sözlüğün yerinde şu an ,başta kurucusu olmak üzere, sorgulayıcı, muhalif karakterini kaybetmiş; hükümet yalakası bir sözlük var.
    Mizah kalitesi olarak, önceleri laf sokup beğenmediğimiz Aog un ne kadar altında farkındasınızdır.

    Gün içinde trende giren entrylere bakın lütfen. Orada göreceğiniz şey Mustafa Kemal Atatürk, islam ve vatanseverlik gibi ortak değerlerimizi kullanarak, ordan burdan çaldıkları metinlerle prim kasan adamlar. inci sözlük geçtiğimiz zamanlarda, mizah açısından tüm sözlük ve forumlar içinde başı çekerdi. Şu an trend de inciye yakışan espriler, yazarların emeği hikayeler ve gündemdeki önemli olayların tartışmaları olmalıydı.

    inci sözlüğün bu halini gördükçe nasıl içerlediğimi bilemezsiniz arkadaşlar.
    ···
   tümünü göster