/i/Tespit

  1. 1.
    +2
    Evet beyler görmüşsünüzdür bu tür başlıkları bir hevesle açılır ve son bulamaz. Onların bazılarını derledim sizin için

    --Bazı zombili veya enfeksiyonlu hikayeler

    Bu tür başlıklarda genellikle kendisi sabah uyanınca dünyada kimse kalmaz ve herkes zombi olmuştur. Bu kişiler genellikle erzak ve silah toplar kendine güvenli bi bölge oluşturur veya diğer hayatta kalanlarla kapışır.
    Bu başlık türünün yazarı ya böyle bir durum içinde olmayı çok istiyordur ya da aşırı derece de left 4 dead oynamış ve the walking dead izlemiştir.

    --31 i bırakmaya çalışanlar
    Benim en sevdiğim tip başlıktır. Burda genellikle kişi aynı gün 8 posta atıp ta tasaklarini yok edene çavuşu tokatlayıp sonra da 31 ı bırakma kararı alır ve birakcak olanlar rez alsın diyerekten yanına 2 3 kişi daha alır hatta her gün neler olduğunu yazacaklarini iddia edenler de vardır. Kimisi yazar kimisi yazmaz. Yazanlarda ise en popüler maddeler şunlardır.
    Kızlarla daha iyi konuşuyorum.
    Derslerim daha iyi
    Daha geç bosaliyorum
    Daha mutluyum
    Sanki 31 bırakmadıda beyin nakli yaptırdi amk

    --sözlük hatalarina çözüm arayan kişiler
    Bunlar sözlüğün kaportacısıdir. En büyük amaçları ise arada bir gözüken sözlük uçmağa varmış olabilir yazısıni kaldırmaktır. Kimisi özel mesajlara resim eklemek ister. Kimisi anancilar için özel sansür üretir. Çoğunun amacı incicilere iyilik yapmak ve hatasız bir sözlükte takılmak istemeleridir. Kimseye zararları yoktur.

    --troll yapmaya çalışanlar
    Bunlar sadece eğlence isteyen yazarlardir. Bazıları köprülere, havalimanlarina, tünellere isim vermeye çalışır. Bazıları Androide isim vermeye çalışır. Bazıları ise millet vekili çıkarır. Amaclarina ulaşanlar Bayburt kadar olsa da ulaşamayanlarin nüfusu istanbul ile kapışır.

    --Serkan inciye kız isteyenler
    Bunlar inci ailesinin kız isteme timindedir. Sosyal medyada gündemde olan kızları düzenli olarak Serkana isterler. Amaçları Serkanin saçlarına bakım yaptırmak ve biraz da olsa Serkanin iyiliği içindir.

    --tak içermeyen başlıklar
    Eğer başlık ta yengenizin, sevgilinizin, koltuğun üstüne sıçmaz veya ortalığı taka bulamak gibi altın kelimeler geçmiyorsa o başlık sınıfta yere düşen silgi gibi yenilerde kaybolmaya mahkumdur.

    Bu kadar yazdım beyler hadi eyvallah
    ···
   tümünü göster