/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 276.
    +39
    ben elifin gözlerinin içine bakıyorum farketti ve ne oldu bişey mi oldu dedi , hayır dedim, gözlerimi onun gözlerinden ayırmıyordum en sonunda bişey var sende ne oldu anlat dedi, ayağa kaldırdım elifi elini istedim, elini tuttum ve, elif seni seviyorum benim ol dedim, sarıldı kokusunu içime çektim çok güzel kokuyordu, elif ağlamaya başladı mutluluktan ağlıyordu,"biz birbirimize aitiz" dedi evet Elifim evet dedim.

    2-3 dakika boyunca hiç konuşmadan sarıldık, sevdiğin insana sarılmak ne demekmiş o an öğrendim, mutluluk neymiş o an öğrendim. Seni çok seviyorum Sevgilim dedim, alnından öptüm. Bende seni çok seviyorum birtanem dedi, banka oturduk başını omzuma koydu, bende saçını okşuyordum, hala inanamıyordum elif gibi birinin beni nasıl sevebildiğine,ama seviyordu şuan yanımda yatıyordu saçını okşuyordum, hava yavaştan kararmaya başladı, elif annesine benden bahsedeceğini söyledi, sevinmiştim bende bahsedicektim anne babama, yarın görüşürüz güzelim dedim sarıldım, minibüse bindirdim.

    Evin yolunu tuttum eve gittim hemen ablama sarıldım, elifin beni sevdiğini,ve şuan birlikte olduğumuzu söyledim, benim kadar ablam da mutlu olmuştu,tek kardeşiydim çünkü, bana çok iyi bakar, hatta sigara içmeme bile karışırdı, Bırakmayı denedim ama başaramadım zaten günde 1-2 dal içiyordum pek bağımlı olduğum söylenemez. Ablam ben sana demiştim değer veriyor, sana bakarken gözleri parlıyordu, Mutluluklar kardeşim dedi, saol abla dedim, elife mesaj attım
    ···
    1. 1.
      0
      Burdan devam etcem panpa
      ···
   tümünü göster