/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +762 -569
    Evet arkadaşlar ben nerdeyse doğduğumdan beri Akpliyim. izmirli olmam hiçbir şeyi değiştirmez. Bütün sülalemiz nerdeyse akplidir. Zaten aksi olanı dışlayıp öldürüyoruz. Bu arada liseliyim beyler ama önemli olan akpli olmak değilmi. Neyse çok uzatmadan konuya geleyim.

    Sınıfta yine prokavakatör çapulcular Akp ne yaptı ki konusuna girdi. Ne yalan söyleyeyim iyice sinirlendim beyler. Dayanamıyordum beyler beni anlayın. Çomar damarlarım seri seri atmaya başladı.

    Tarih öğretmenimizde Akp gerçekten bir şey yapmadı diyince çıldırdım beyler. Hocanın anasını gibmemek için zor duruyordum. Sınıftaki cehapeli kaşar kızın bile akpye laf etmesine dayanamadım beyler.

    En son müdür geldi okul ile ilgili bi duyuru yapmak için. Bir baktım o da katıldı beyler Akp ne yaptı ki diyip durdu. Ne yalan söyleyeyim dayanamıyordum beyler.

    Ayağa kalktım ve bağırarak "YOL YAPTI YOL". Diye bağırdım beyler. Bu büyük kozu kullandığım için kendimle gurur duyuyordum.

    Bunu duyan sınıf ve müdür RECEP TAYYiP ERDOĞAN şarkısını söylemeye başladılar beyler. Müdür akp derneğine üye olmuş duyduğuma göre. Öğretmeni de işten atmış. Artık tüm okul akpli beyler.

    izmir gelişiyor benim sayemde. Çomar bi nesil yetiştirmek için EL ELE yaşasın tayip buba

    Edit : Cügüleyenler cehapeli beyler

    Edit2 : Akpli değilim ve 2002li de değilim amk

    Edit3 : Beyler şaka maka gönderi tuttu sağolun ama anama sövmek nedir? Tamam çomar olabilirsin, ironiden anlamayabilirsin ama burda takılıyosan aptal olma be kardeşim

    Edit4 : Beni anlayıp destek çıkan kardeşlerime selam olsun eliniz amdan çıkmaz inşallah

    Edit5 : Beyler chplide değilim amk

    Edit6 : Tutacağını düşünmemiştim sadece 1-2 çomarla taşak geçerim diye açtım başlığı ama gene de sağolun beyler

    Edit7 : Beyler hadi çomarlar tamamda siz neden cügülüyosunuz amk

    Edit8 : Bi nick6 girerseniz çok mutlu edersiniz beni beyler
    ···
   tümünü göster