/i/Tespit

  1. 1.
    +4
    Hoşlanılan kişinin mesaj atması

    Genelde tek taraflı ilişkilerde mesajı atan taraf bellidir. Sürekli hoşlanan taraf atar, hoşlanılan kişi pek karşılık vermez. Bu durumdayken bir anda hoşlanılan kişinin durduk yere attığı bir mesaj bayram niteliğindedir. 

    Üzgünken iltifat almak

    Moralinizin bozuk olduğu bir anda her şey kötü giderken birisinin size ettiği iltifat o an çok değerlidir. Kendinize gelmenizi sağlar. Mutluluk verir toparlanmanızdaki en önemli etkenlerden birisi olur.
    iyi ki varsın!" sözü

    Karşınızdaki kişi ile normal bir konuşma içindeyken hiç beklemediğiniz bir anda "iyi ki varsın" sözü o an şaşırtır ve mutlu eder. Suratınızda bir gülümseme oluşturur. içinizi kıpır kıpır eder. Hele ki çok değer verdiğiniz birisi söylemişse sizden iyisi yoktur. 

    Beklenmedik zamanda gelen para

    Hiç aklınızda yokken birisinden gelen para sizi çok mutlu eder. Havadan gelmiş gibi sevinirsiniz. Hele ki maddi sıkıntı çektiğiniz bir döneme denk geldiyse bu durum sizi aşırı mutlu eder.

    Sıcaktan kavrulurken yağan yağmur

    Çok sıcak yanmış kavrulmuşsunuz diyelim. Aşırı bunaltıcı bir hava var ne yapsam diye düşünüyorsunuz. Üstelik dışarıda olduğunuz için duşa da giremiyorsunuz. Tam bu durumdayken başlayan o tatlı yağmurun verdiği keyif paha biçilemez.. 

    Sizin de eklemek istediğiniz şeyler varsa görüşte belirtebilirsiniz
    '
    ···
   tümünü göster