/i/Haberler

İnciden al haberi
  1. 1.
    +1535 -309
    http://m.sondakika.com/ha...-oldurdugu-iddia-9034826/

    ülkedeki olmayan adaleti bir kez daha gün yüzüne çıkarmış haberdir.

    ülkenin en karışık gününde olayların en fazla cereyan ettiği yerde sabah ekmek almaya giden bir çocuk!! onu ekmek almaya gönderen anne baba, çocuğa değil kalabalığa sıkan bir polis. nolmuş çocuk ölmüş. tak mu varmış da dışarı çıkmış. bırakın allah aşkına ekmek edebiyatı yapmaya. hepiniz biliyorsunuz o çocuğun ekmek almaya gitmediğini. hepiniz biliyorsunuz o annenin babanın hain olduğunu. hepiniz biliyorsunuz o annenin babanın günahsız savcıyı katledenlerle aynı bayrağı salladığını. şimdi gibtirin gidin. o polisi beraat ettirmeyip ceza verecek olan adaletin anasını gibeyim ben.

    He illede duyar kasmak istiyorsanız minik iremin nasıl vahşice öldürüldüğü gelsin aklınıza.Hani siz vicdan sahibiydiniz ulan bu kız daha hayatın ne demek olduğunu anlamadan şehit oldu nerdeydiniz ? haberlerde sadece 40 saniye o kadar bitti.Fıratımız şehit edildi bakın öldürenler pkk nın itleri ama solcular sevindi dalga geçti böbürlendi pardon , vicdanmi dediniz ? Kendimi ülkücü olarak tanimlamasam da en azından davalarını yiğitce temsil ediyorlar.Azıcık kendinize gelin.Solculuk demek vatan hainliği demek değildir.

    (sözlükte çoğu zaman çocukla dalga geçenlere küfür edenlere karşı çıktım oda ölüye duyduğum saygidan akli karışmıştır yapmıştır dedim yaşı küçük nede olsa ama bu durum farklı bu polis ceza alirsa adaletten şüphe ederim)

    edit:


    En çokta bana çomar diyenlere güldüm ahaha ulan akp sempatizanı falan mi sandınız beni Atatürkçüyüm lan ben ama sizin gibi Atayı bir yerlere çekmeye çalışmıyorum ben 1 asker için menemeni yakın diyen Atatürkün izindeyim sizi bilemem.

    Sakın bana senin çocuğunu öldürseler falan ayağı yapmayın eğer o raddeye geldiyse zaten ölümü haketmiştir cenazesini dahi kaldırmam.
    Polis öldürerek taşlayarak bu düzeni yok edemezsiniz bu hainliğe girer hiçbir dava hiçbir ideoloji bunu açıklayamaz.

    YAŞASIN MiLLiYETÇi TÜRKiYE



    edit 2 :

    beyler çoğunuz küfür etmişsiniz Berkin Elvan'a gerek yok bize de inancımızida ters hem de hukuken başınızın belaya girmesini istemiyorum silin veya editleyin kendi iyiliğiniz için.
    ···
   tümünü göster