/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 951.
    +42 -3
    (SON PART )Annemi çağırdım Elifin durumunu sordum, onun durumu ağır dedi.Ya nasıl olur dedim, saç teline zarar gelmemesini istediğim kadın, şuan yoğun bakımdaydı, Beni 2-3 hafta hastahanede tutup eve yolladılar, artık eve geliyorlardı tedavi için, elif hâlâ hastahanedeydi,ve hastahaneden nefret ederdi,2 ay yaşam mücadelesi verdi,ve beyin ölümü gerçekleştikten sonra hayata gözlerini yumdu, herşeyim gitti, elif gitmişti,sol yanım gitmişti, doktorlar tedavi için eve geliyorlardı ama istemiyordum, yaşamak istemiyordum, sanki yaşamak elifime bir ihanetmiş gibi geliyordu. Aradan 3 ay geçti, durumum eskisine göre daha iyiydi, bazı haraketleri yapamıyordum, annem,babam yada ablam yardım ediyordu,

    bir süre sonra kendi işimi yapabilir hale geldim, uzun süre yatmıştım artık yürüyebiliyordum,ama yanımda hep biri durdu 3 ay boyunca,bu sefer yanlız kalmak istediğimi söyledim sahile indim,ve bir sigaranın üstüne elif yazdım, sigara bittiğinde elifi unutmak için, sigara bitti unutamadım, çünkü bilmiyordum,onu her nefeste içime çektiğimi.

    Hikaye burda bitti buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ederim, yaklaşık 1.5 aydır bu hikayeyi yazıyorum, yazma fırsatı buldukça telefona yazdım. Hikaye kurguydu, yaşadığım şeylerdende alıntı yaptım tabiki. umarım beğenmişsinizdir ALLAH'a emanet olun.Bir sonraki hikayede görüşmek üzere..

    Edit 1- Arada ufak tefek hatalar olmuş kusra bakmayın, kurgu olmasına rağmen gerçekçi yapmaya çalıştım, sorularınız görüşleriniz benim için önemli,iyi kötü yorumlarınızı, tavsiyelerinizi bekliyorum.
    ···
    1. 1.
      +6
      Olm elif oldu diyince bütün vücudum titredi aglicaktim :D
      ···
    2. 2.
      +3
      güzeldi panpa yeni hikayelerini de bekleriz
      ···
    3. 3.
      -1
      huur çocuğu en başta niye söylemiyon kurgu olduğunu
      ···
    4. 4.
      +1
      Mükemmeldi be keske aci sonla bitmeseydi
      ···
    5. 5.
      +1
      klagib bir son la hikaye biter
      ···
    6. 6.
      +1
      Aynen lan
      ···
    7. diğerleri 4
   tümünü göster