/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +2 -2
    saçma düşünüyosun harbiden saçma amk.
    bu işin batısı doğusu yok. o zaman napalım batıda ki emniyet kurumlarını kapatalım mı?
    senin o batıda gördüğün, hantal, şişman, arabadan inmiyor dediğin adamlar kafanda ki saç teli kadar güneydoğuda mermi sıkmışlığı vardır.
    git bakalım istanbul, izmir, antalya gibi şehirlerde görev yapan polislerle muhattap ol. ulan adamlar en pis yerlerde görev yapıyorlar. doğuda görev yapmayı yeğlerler emin ol.

    istanbul ve düzeyinde ki şehirlerde polislik yapmak doğuda polislik yapmaktan daha zor. her pislik batıda amk. her pislik emin olabilirsin.

    benim abim hakkari çukurcada polis özel harekat. yeri geliyor istanbulda asayişi polisler sağlayamadıkları için abimi bile geçici görev olarak transfer ediyorlar.

    ve abim her istanbul dönüşü ana bacı sövüyor.

    basit düşünme. nerde çokluk, orda takluk..

    doğuyu abim daha çok seviyor sebebi sakal, kıyafet her tak serbest karışanın yok. tek yaptığın iş terörist avlamak..

    batıda ki polis doğuda ki polisin 2 katı mesai yapıyor emin ol bundan. inanmıyorsanda herhangi birine sorabilirsin...
    ···
    1. 1.
      0
      Benim dikkat çekmek istediğim konu o değil, insanlar polisleri çok abartıyor. Yaptıkları işe söylediğim bişey yok.Yav kardeşim iyi polisler de vardır illaki ama bazıları cidden çok pislik oluyor ya.Adam sanki milletvekili de dokunulmazlığı var gibi davranıyor. Benim lafım zütü kalkık olan polislere, görevini adam gibi yapana değil. insanlar polis gelip dalsa sorgusuz sualsiz dayak yiyecek raddede. Haklarını hiç aramıyorlar.
      ···
    2. 2.
      0
      Ben seni anlıyorum hak vermiyor değilim mesela bizim burada bi ekip var ayyaş amk. 4 kişiler. her aksam içiyorlar. ama yapacak bişi yok panpa her ağaçta bir çürük elma vardır. önüne geçemezsin. ayrıca bizim insanımız garip. polis gelip kimlik soruyor değişik değişik kılıklara giriyoruz amk. 1 saat laf ediyoruz yok kimlik soruyor yok şöyle yok böyle. soracak tabi ki lan o adam kanun adamı amk. bunda garip olan ney. kimliğini sormak en doğal hakkı. bana kalırsa biz bazı şeyleri çok abartıyoruz. dediğim gibi adam kimlik soruyor sanki günah işlemiş gibi muamele yapıyoruz adamlara. biraz naif olmak lazım. o adamların pgibolojisini anlamak bizim için zor. meslek çok yıpratıyor. benim abimin 3. yılı ben bile abimi tanıyamıyorum bazen. pgiboloji bittmiş 3 yılda. olmadık şeylere sinirleniyor bağırıyor çağırıyor. inanmazsın 1 saat önce telefonda konuştum. telefonu yüzüme yeter sus dıbına koyayım kapat şu telefonu yorgunluktan ebem gibildi uyuyacağım diyip kapattı. şimdi ben bu adama sırt mı döneyim. sadece anlayışlı olmak alttan almak lazım.. ama bazıları var dediğin gibi gerçekten huur evladı. hem devlete hem millete zarar.
      ···
   tümünü göster