/i/Saçmalamaca

Bu altincide saçmalamak serbest !
  1. 1.
    +17 -159
    Şuan tam olarak istanbul taksimdeyim. zütü yiyen varsa bana adres versin. benimle teke teke kapisacak babayigit yokmu su gibik sözlükte. fotodaki benim amk. eger erkek adam varsa bana adres atsin. turkiyenin her tarafina gelirim. yeter ki adres verin bana .siz isterseniz Evinize kadar gelirim.

    Ayrica

    Adam dovulur. parasini falan istemem. bedavaya adam döverim.siz bana hedef gösterin onun anasini giberim. adam bayiltana kadar döverim.

    isterseniz 5 kisi gelin. hepinizi teker teker gûçlû kaslarim ile ezerim amk evlatlari.6 kisi de gelseniz farketmez. tüm sulaleniz gelsin.

    Herkes gibi dövûp birakmam. dövmeden önce hastaneden ozel rapor alinir. gerekirse ozel mezar tasi istegine göre yapilir. dövmeden once ac ise karnini doyurabilirim. kariya züturebilirim. guzel elbiseler alabilirim.

    istege ozel olarak mekan ayarlamasi ile dövebilirim. isteyen olursa bogaz manzarasinda isteyen olursa peribacalarinda isteyen olursa surlarda döverim.

    Herkes gibi 10 yil karate 20 yil spor falan yapmadim. surekli sokakda adam dovdum. gotu yiyen ; kaslarim arasinda ezilmek isteyen varsa pm atsin.

    Acil pm atin amk evlatlari

    Edit: zütü kasinan dayak yemek isteyen cok kisi var. hepinizi sira ile dovecegim suan liste yaptim.10 dakika sonra yola cikiyorum. hepinizi dövmeden uyumak yok oçlar

    Edit2 : evet kahbe evlatlari.su ana kadar sozlukden 6 kisinin vucudunu sert darbeler ile hasat ettim. sira size de gelecek sabredin. altta yorum yapan cogu kisinin anasini gibtim bile. hele bir tane trabzonlu muallaknin burnuyla zütünü yer degistirdim.

    Edit 3: bazi pompa yiyenin cocuklarini muz aromali puding dokerek dövdüm. aranizda hala dayak yemek isteyen cok biliyorum. sabirli olun hepinize yetecek kadar gücüm var karim olacaksiniz hepiniz. dayak kategorisine aromali dayak da ekliyorum. seciminizi ve adresinizi yazmaniz yeterli olacakdir.

    Edit 4: beyler dün gece saat 3 den beri il il dolasip gerekse adres sorarak sözlükde adam bulup gebertiyorum. eger hala dayak yemeyen tirnaksizlar varsa ismini soy ismini ve adresini yazsin. hala dayak yemeniz icin umut var .umut olmayanlara da rastlarsam anasini gibecegim
    ···
   tümünü göster