/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +1 -1
    selamun aleykum beyler. başımdan iki gün önce geçen olayı anlatıyorum. normalde böyle şeyler bizim ailemize göre pek dillendirilecek şeyler değil ama baktım başımdan geçen olayları hep incici arkadaşlarımın da başından geçmiş bende kardeşlerimden neyi saklıyım ki dedim.

    beyler ben ailemin ilk çocuguyum. bide bizim delikanlı var benden 7 yaş küçük üni 1 e gidiyor. anne babaları bilirsiniz bin bir emeklerle zahmetler bizleri büyüten yüce kişilikler. dövse de kızsa da onlar bizim birer parçamız ve her zamanda öyle kalıcak. neyse fazla dolandırmadan konuya gireyim ben sanayide lehimcilik yaparak hayatını kazanan bir panpanızım. Allaha şükür aylık elime 4-6 bin arası para geçiyor. 2 tane çocuk bide kirada oturuyoruz istanbul gibi yerde para dayanmıyor tabi haliyle.

    Geçenlerde annemi acunun bi progrdıbını izlerken yakaladım. programda nusret in mekanı olan nusr et i ele alıyorlardı. adam harbi işinin ehli. annemde söyleniyordu ah şuraya gitmeden gidersem gözüm açık giderim felan. kafayı bozmuş anlaşılan dedim. 2 gün sonra baktım youtube da nusr et videoları felan izliyor. bi yandan da iç geçiriyor. ben bu nusr et e gitmezsem gözüm açık giderim felan. dedim annecim saçmalama nasıl söz bunlar. neyse kardeşlerim o 2 gün gördüklerim beni derinden yaralamıştı. dedim ulan jeremy eğer annenle babanı nusr et zütürmezsen sende adam değilsin. hemen internet numarasını bulup rez aldım. güç bela 2 hafta sonradan bir hafta sonrasına rez verebildiler. beyler annemin durumu iyi değildi 2 hafta sonra ya kadına inme felan iner diye korkuyordum kafayı bozmuş her gun nusr et vıdeoları izliyor çünkü. neyse gün geldi çattı akşam üzeri 6 daydı rez saati. bindik bizim baba yadigarı şahine zütürüyorum bizimkileri. nusr et in bi km gerisinde bi yere park ettim. babam geldik mi dedi bende yok babacım birazcık yürüyelim karnımız iyice acıksın diye bişeyler geveledim. bide valelere para ödemeyelim dimi amk.

    20 dk yürüdükten sonra ser sefil mekana geldik. Annemi görmeliydiniz sanki yeni çocuğu olmuş gibi neşeliydi sevinçliydi kadıncağız. onu öyle görünce bende çok sevindim tabi. Oturduk bize ayrılan masamıza. garson geldi menü yü verdi başımızda bekliyor. babam bana bakıp kaş göz yapıyor garsonu gösteriyor. babamın da tersi ters dir mekan ortam dinlemeksizin konyalı ağzıyla başlar küfretmeye. Biz karar verince sizi çağırırız garson bey dedim. adam hafif uzaklaştı yine uzaktan bizi kesiyo. bu amk fakirlerinin ne işi var burda der gibi bakıyordu. neyse ben rezil olmayalım diye garsonla göz göze gelmedim bir daha. neyse biz yemekleri seçtik garsonu çağırdık siparişi verdik. panpalarım 10 dk sonra yemekler geldi valla et ağzımızda eriye eriye yedik yemeği. sonra tabi annem şundan da istiyorum bundan da istiyorm derken baya bi hesap kabardı. 50 yıllık hayatımda ilk defa geliyorm yicem tabi diyodu babama. sanki annecim 10 yıl önce nusr et mi vardı diyemedim. biz yemeğimizi yedik muhabbet ettik biraz sonra hesabı istedim. beyler hesap geldi ben sıfırları sayıyorum. yanlışlık vardır felan diye. yanımda kendime göre fazlasıyla yetecek bin tl vardı. hesap 2.600 tl geldi. ben ne tak yiyeceğimi şaşırdım. hesaba bakarken dalmışım bi 5 dk geçmiş babam ne oldu evladım bir sorun mu var dedi. yok babacım ne sorunu olcak ben bir wc ye gidip geliyorum dedim. daha sonra bizim serhat var . ben parayı harcıyorum diye ona verıyordum biriksin ondan alırım diye. çocukluk arkadaşım. Serhat dedim benim sana verdiğim Hac için biriktirdğimiz parayı bana bi havale et acil zor durumdayım. ne oldu felan dedi sonra anlatırım acele et diyip kapattım. gönderince parayı mesaj atmış. bende gittim parayı karttan çektirip ödedim.

    bu da böyle bir anımdır beyler.

    Özet : Nusr et de Hac parasını yedim.
    ···
   tümünü göster