/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +69 -3
    Selam, öncelikle biraz imajın anldıbını açalım. Bilen vardır tabi, ne düzeyde olduğu da bilinmez.
    imaj sadece görüntü değişikliği değildir, imaj senin dışarıdan nasıl algılandığını ve ilk "görüşte" sana karşı neler hissedeceğini ortaya koyar. Her insanın bir imajı vardır, delinin bile vardır. Hatta hareket halinde olan bütün canlı varlıkların imaj sahibi olduğu söylenebilir.
    Örnek vermek gerekirse bir köpeğin yürüyüşünden ne kadar asil ve istikrar sahibi olduğu söylenebilir, adımlarını o kadar sıkı ve geniş atıyordur ki; Bizler, siz ve onu gören herkes bakmaktan çekinmez.
    imaj; Kişinin karakterine uygun giyinmesi, beden-dilini genişletip üst-düzeye çıkartması, ses tonuna göre konuşup diksiyon dersi gibi gelişimlere denir.
    imaj bakımdır, imaj gözleri üstünde tutar, imaj dikkat çeker, imaj seni özel yapar.
    Her insan gibi klagib mi giyiyorsun? Etrafına bak ve hepsi bir kişinin özentisidir, özentilik bir intihardır.
    Mevlanın bir sözü vardır; Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol.
    Benim seçtiğim ise olduğun gibi görünmektedir.
    Öncelikle şunu ortaya çıkarmak lazım, kimse gevşekleri sevmez. Çok konuşan aptallardan uzaklaşır, sözlerini kesenlerden nefret eder. Etkin dinleme geliştirilmeli, bakımlı olunmalı.

    Yeniden yaratılmak isteyen panpalarım, tek yapmanız gereken okumak ve gibtiğimin bilinçaltını boş verin, sizin için ilgi çeken ve önemli olan kısımları beyniniz otomatik olarak hafızaya yerleştirecektir. Farkında olmadan kıyafet seçimlerinizde bu kelimeler sizin sebep-sonuçlarınız da gelişim sağlayıp, düzenlemeler yapacaktır.

    Edit: Burada kızlara nasıl ayar verip, kalbine taht kuracağınız yazıyor. Siz konuşmadan taht kuracaksınız bu yolla. (bkz: #168362078)
    ···
   tümünü göster