/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +51 -3
    Neyse, değişime hazır olanların burada kalması tercihimdir. Saç stilini değiştirecek cesareti olmayanlar gibtirsin gitsin. Öncelikle beni callmealpha aptalı ile karıştırmayın. Alpha'lık onun anlattığı boyutun çok üstündedir, bunun birçok bilimsel kanıtı vardır.
    Alpha: Tanımlanması zor, insanın sakin olduğu zamanda ortaya çıkan ve yayılan bir enerji dalgasıdır. Alfa, ne kadar gergin, şiddetli veya olumsuz bir ortamda bulunursa bulunsun her zaman sakinliğini korur.
    Alpha genelde insanlar gözlerini kapattığı zaman ortaya çıkan sakinlik, duruluktur. Alpha olmak kendini bilmektir, kendini bulmaktadır. Kızlara yol vermek, küstahça davranmak değildir.
    ···
    1. 1.
      +1
      Kardeş şunu sınıflandırmayın işte Alfa bir karakterdir kendi içinde tiplere ayrılır. tcma... demir adam gibi küstah olmayı severken res penso sakinliği ve haltallığı seviyor olabilir. Başka bir Alfa ise agressif , sportif ve enerjik olabilir . Bunda ne var?
      ···
      1. 1.
        +1
        Adam onu mu diyor herkesin beyninde alfa beta delta teta dalgalari vardir sakinken 3-8 hertzlik alfa dalgalari daha baskindir heyecanliyken beta dalgalari daha baskindir. Beta daha cabuk ogrettirir alfa kas gucunu artirir vb. Beta programlama alfa programlama delta programlama da boyle olur birinin hakim dalgasini secer ve surekli o dalgada kalmasi icin programlarsin.

        http://www.kuark.org/2012...lgalar-ve-zihin-kontrolu/

        not: 4-8 hertz tetaymış üstadlar kb. alfa 8-13 arası olur.
        ···
      2. 2.
        0
        Adam ikisinden de bahsediyor .iki tanımda birbirinden farklı bende diyorum ki :birisi dalga frekansının ismi diğeri bir karakterin ismi. Yani beynin alfa frekansı oluşturabiliyor diye Alfa olmuyorsun.Ona kalacak olursa alfa frekansı geceleri yatmadan önce tüm insanlarda oluşturulan bir frekanstır ve insanların daha yaratıcı düşünebilmesini ,daha rahat hayal kurabilmeni sağlar.
        ···
      3. 3.
        0
        evet herkesin alfası farklıdır ama alfa programlamaya ne diyeceksin? herkeste olan bu dalgaya göre alfa programlama olur. yani temelde herkes aynı. yani beynin alfa frekansı oluşturabiliyor diye alfa oluyorsun.
        ···
      4. diğerleri 1
    2. 2.
      0
      rezerved
      ···
   tümünü göster