/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +51 -3
    KURAL 1: Olumsuz düşünceye yer yok, sen mükemmelsin, insanların sana hayran olduğunu ve sana harika gözüyle baktığını unutma!

    Hayat yasalarla yönetilir: Bilinçli olarak düşünülen her düşünce, bilinçaltını etkiler ve bu etki düşüncedeki güç ve arzunun derecesine bağlı oluşarak eyleme dönüşür.
    ÇEKiM YASASI: Bilinçli olarak ne düşünüyorsan, bilinçaltına sinyaller yollar ve herhangi bir "zamanda" bu isteğin gerçekleşir. Ağlamak eziklik değildir, istediğin bir şeyi hayal ediyorsan, gerçekten istiyorsan o düşünceyi kafanda oluştur ve duygularına, iliklerine kadar hisset. Tüylerin diken diken olduğu zaman gerçekten "istediğini" anlayacaksın ve hırs yapacaksın. Duyguların tetiklenirse "ağla" çekinme, ağla... Ne kadar yoğun duygu oluşturursan o kadar başarılı olur. Çekinme, evren sana her şeyi sunuyor ve her şey önünde, sadece elini uzatman gerekiyor. Sağlık mı istiyorsun? Hayal et, sağlıklı olduğunu düşün! Para mı istiyorsun? Eline bir kağıt al ve önce adını daha sonra çok zengin olduğunu yaz.
    Örnek: Respenso çok zengindir, onun evi ve arabası vardır, her şeye sahiptir.
    Sonra bunu canlandır, kendini arabaya binerken hayal et.
    "Çalışmayana ekmek yoktur!" Çabalamazsan olmaz, evren sana yardım edecektir.
    Bunu düşünme: iki gün sonra evinin önünde istediğin marka ve model arabanın olacağını sakın düşünme, sen sadece çabala ve önüne fırsatların çıktığını anlayacaksınız.
    "ÇEKiM YASASI" ister inan, ister inanma, ister taşak geç, ister geçme... O her zaman işliyor, her düşüncen evrene sinyal yolluyor ve bütün canlıları etkiliyor...
    ···
    1. 1.
      +1
      Adam Erdal Demirkıran çııktı beyler dağıl
      ···
   tümünü göster