/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +256 -27
    Peşinden koştuğum ve zamanında açılıp duygularımı anlattığım kızı bugün yeniden gördüm. Bundan 4 sene önce reddetmişti beni. Dalga geçip eziklemişti beni. Hayatım o günden itibaren değişmişti zaten. Üni bitene kadar efkarlı bir modda takıldım ot gibi yaşadım hiç sevgilim olmadı. Bu ay okulumun ve stajımın bitişinin 3. Ayı kendi ofisimi açtım. Avukatlık yapıyorum. Bugün önüme bir dava geldi.

    Önce hafif bir tebessüm yerleşti yüzüme. Çünkü isim tanıdık geliyordu. Gerçi hiç unutamamıştım ama. Sonrasında istemsizce üzüldüm. Gerçekten ona üzüldüm. Dava dosyasında şiddetli geçimsizlikten dolayı kocasından ayrılmak istiyordu. Şans bu ya koskaca ülkede davadı bana düşmüştü. 2 senelik evlilermiş 1 tane de çocukları varmış. Son 1 senedir hergün dayak yediğinden şikayetçiymiş benim ilk göz ağrım.

    Sadece şunu düşünebildim o an neden beni istemedin ki ha? Şuan yaşadığın hayattan zevk alıyor musun? Ama üstüme düşeni yapmalıydım işimi yerine getirmeliydim. Öncelikle onu büroama çağırıp detaylı bir rapor hazırlamalıydım.

    Zaman kaybetmeden aradım onu 4. çalışta açıldı telefon. Sesi boğuk geliyordu. Yüksek ihtimalle ağlıyordu. Arkada bebek ağlama sesi de vardı. Dayanamadım kapadım telefonu yüzüne. Oracıkta ben de ağlamaya başladım.

    Eğer dinleyen okuyan varsa devam edelim dostlarım.

    EDiT: Olayla ilgili özelden gelen sorular sonucunda bir karar aldım arkadaşlar. En yakın zamanda X ile tanışmam ,ondan sonraki süreç, üni hayatım ve Aslıyla evlendikten sonraki yaşananları da yazacağım. Kendinize iyi bakın.

    EDiT2: Yeni partları yazıyorum arkadaşlarım. Güzel olacak yeni partlarda. Kısa sürede yeni bir başlık altında temiz bir sayfada başlarız. Seviyorum hepinizi iyi ki varsınız...
    ···
   tümünü göster