/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 76.
    +41 -2
    Size güç gösterisini anlatacağım, bu sefer biraz "ENERJi" dediğimiz olaya döneceğiz. Aura, enerji gücü. Size başka bir sır vereyim. Şuku atma panpa, ters pgiboloji yapmıyorum korkma. Şukulama, sadece burada olduğunu belli etmek için birkaç şey yaz.

    Üç tane güç vardır:
    1. Bedensel güç.
    2: Pgibolojik güç.
    3: Ruhsal güç. ((Enerji, aura, şakra kanalları.)

    Evinde köpek besleyen varsa şunu yapsın, gözlerini kapatsın ve onu gaza getiren, özgüven veren birkaç parça dinlesin. Kendisine telkinler versin ve sürekli olarak kendisini övsün, en fazla on dakika geçecektir.
    On dakika sonra ayağa kalkın ve köpeğin karşısına geçin, cinsi fark etmez.
    Omuzlarınız dik, tam anlamıyla karşısında bir kaya gibi durun ve kımıldamayın. Köpeğin gözüne bakın, gözün içine bakın ve kaşlarınızı biraz çatın.
    Şşşşşşşş ağzınızı açmayın, sakın konuşmayın.
    Köpek büyük ihtimalle sizinde gözünüze bakacak ve baskı kuracaktır. "BEN LiDERiM" diyecektir, sen pes etmeyeceksin. Köpek tahrik olacaktır ve size bedensel olarak hasar vermek isteyecektir, size doğru birkaç adım gelebilir. Emin olun çok istikrarlı ve asil yürüyecektir, korkmayın. "KORKU YOK, TEREDDÜT YOK!" Sakın ama sakın heyecanlanmayın, dediklerim harfiyen olacaktır. Geri adım atmayın, gaza gelirseniz birkaç adım sizde öne atın ve sürekli burnunuzdan nefes alıp, ağzınızdan verin. Bedensel gücünüzü ortaya dik durarak koydunuz. Pgibolojik olarak korkmadınız, yıkılmadınız. Ruhsal olarak köpeğin karşısına çıkmadan önce kendinizi hazırladınız ve enerjinizi yoğunlaştırdınız.
    O köpek karşınızda eğilecek ve gözlerini artık sizden hep kaçıracaktır. Sizden korkacaktır, artık siz onun gerçek "SAHiBi" oldunuz, gücünüz ondan daha üstün olarak kanıtlandı ve köpeğiniz bunu kabul etti.
    ···
    1. 1.
      +3
      Devam et panpa adamın dibisin sen. Harbidende işe yarıyor ama bazen bu taktikleri unutuyoruz istemsizce olmusuz düşünüyoruz karşıdakide ister istemez bize üstünlük kuruyor, kurtulmakta zor oluyor. Bunun içinde bi öneri yazarsan sevinirim.
      ···
    2. 2.
      0
      Rezervasyon
      ···
    3. 3.
      +1
      Şuku atma deyince, şuku atasım geldi aq
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster