/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +16 -2
    Size doğalgazlı evi lüks ev diye öğreten zihniyetin dıbına koyayım. Size böyle böyle kuru ekmeğe şükrettirdiler ki asla şikayet etmeyin, sorgulamadan biat edin.
    Sonra neden çomar diyorsun? Neden diyorum acaba?

    edit: http://www.incisozluk.com...C5%9Fehitlik-nasip-etsin/
    http://www.incisozluk.com.tr/e/180788591/
    http://www.incisozluk.com.tr/e/180012093/
    ···
    1. 1.
      -2
      Herkes ektiğini biçer kardeşim ne kadar çalışırsın o kadar karşılığını alırsın
      ···
      1. 1.
        +2
        Gerçektende bu ülkede insanların çalıştığının karşılığını aldığını düşünecek kadar saf mısın? Bir kaç gün önce wikileaks Berat Albayrağın e-postasını nete koydu. Gelen cv lere iş başvurusu için yapılan yalakalıklara bakmanı tavsiye ederim. Herşeyi geçtim kamudan binlerce cemaatçiyi çıkarttıktan sonra bugün atanmış başbakan(demokrasilerde başbakan seçilir atanmaz) çıkıp kamuya yeni personel atamayacağız diyor. E millet kpss'ye çalışmıyor mu hani çalışan karşılığını alıyordu?

        edit: Ali ağaoğlu, milletin dıbına koyacağız diyen Mehmet cengiz çok mu çalıştıklarından zenginler? Hadi diyelim iş imkanı sağlıyorlar(bu da bir fayda sonuçta) Ne yapıyorlar? Katma değer mi üretiyorlar? Anca hükümetten imar geçmemiş arsaları ucuza kapatıp imar geçirtip(akp'lilerin çok sevdiği bir laf var 'yol yapıyorlar') o kuş uçmaz kervan geçmez arsalara yol yaptırıp değerini katladıktan sonra inşaat dikip millete maliyetinin kat kat fazlasıyla itiyorlar. 3.Köprü yapılmadan önce civarında ki arsaları ucuza kimlerin topladığına bir bak derim. Bakalım gerçekten çalışan mı hakettiğini alıyormuş?
        ···
    2. 2.
      -3
      Şu hayatımda çalışıpda kazanmayan görmedim bu iktidar meselesi değil buna ilahi adalet denir
      ···
      1. 1.
        +2
        Ne kafası bu tam anlamadım. Ne diyorum dön istersen tekrar oku. Bu ülkenin başbakanı çıkıp diyor ki kamu personeli alımı yapmayacağız. E o zaman geçen ay ki kpss yr çalışan insanlar ne olacak? ilahi adaletin kpss de 90 alıp atanamayan tarih öğretmenlerini neden göremiyor? (Aynı ilahi adalet tarih hocasından 4 kat fazla din hocası atayabiliyor maşallah)Hiç tübitak projelerine baktın mı mesela? Şarlatanlar gerçek bilim yapan insanları kovup saçma sapan din algısı oluşturuyorlar. Ayet okunmuş fasulye projesi lisr bilim fuarına seçiliyor. O seçilirken hangi projeler çöpe gidiyor haberin var mı? Daha 2 hafta önce parasızlıktan kazandığı şehirde devlet yurdu bulamayıp cemaatlerin kucağına düşen çocuklar yanarak ölmedi mi? Sen mi başka ülkedr yaşıyorsun ben mi?
        ···
    3. 3.
      0
      Bilmem inanır mısın
      ···
    4. 4.
      +1
      Ottoman karşı çıkmak yerine biraz anlamaya çalış kardeş. Neden hep ayni fikirlere bağlı kalıyorsunuz anlamadım gittk
      ···
      1. 1.
        0
        Ben yazdıklarımı okuduğundan bile şüpheliyim. Pgibolojide inkar en iyi savunma mekanizmalarından biridir.
        http://www.bilgiustam.com...a-mekanizmalari-nelerdir/
        ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster