/i/Tespit

  1. 1.
    +30 -5
    - Kadınlar parası olan erkek isterler. Zengin değilseniz kendinizi yedirmeyin kızlara.

    - Kadınınızı koruyun sahip çıkın. Babasından daha çok koruyun kadınlar bu durumda çok mutlu olurlar. Ottan böcekten korkmayın ki kadınınıza dağ gibi erkek görünümü verin.

    - Kadınlar romantik erkekleri severler.Ama romantik olucam diye berkecanlaşmayın. Sürekli bebeğim, aşkım gibi kelimeler kullanmayin. Doğum gününü asla unutmayı 2-3 ayda bi hediye alın öyle büyük hediyeye gerek yok en ufak hediyeyle mutlu olucak kadar saflar.

    - Ne çok kasınız olsun, nede çok göbeğiniz. Kaslı erkeklerden hoşlananlar genellikle pelinsulardır. Göbekli erkeklerden hoşlananlarda evde kalmış zengin koca bekleyen mervelerdir.

    - Saçma sapan şeyleri yasaklamayın. Gavat olun demiyorum, ufak şeyleri problem yaparsanız onlar büyük olaylara dönüşür ona göre dikkatli davranın.

    - Konuşacak konu bulamıyorsanız gündelik hayattan konuşun. Mesela Ayşe teyze bugün ekmek alırken bana harçlık verdi gibi... (Ayşe teyze kim ? neden harclik verdi? diyecektir. )Konu konuyu açar. Kısa cevaplar verip kızı soğutmayın.

    - Ciks konusuna gelince sadece kendinizi düşünmeyin yani kadınınızı ciks objesi olarak görmeyin. Yeteri kadar güven ve sevgi verdiğinizde oda sizinle birlikte ciks yapmak isteyecektir.

    - Herşeyi tadında bırakın fazla fazla yaparsanız daha fazlasını isterler. Elinizden gelenin en kolay hale dönüştürüp yapın.

    Not; Bu şekilde 1 ayda bi tanesini tav edip ciks yapmıştım. Onlarca kızla yiyiştim. Bununla gurur duymuyorum gençlik ateşi işte.Şuan 4 yıllık ilişkim var ve bu yıl nişanlandık takı çıkmış durumda sürekli kavga ediyoruz.Ha bu arada evleneceğiniz kadınla 1 sene birbirinizi tanıyıp evlenin..1 seneden fazla sürerse o sevgili ayakları gibi tutarsınız

    EDiT ; yakışıklı erkek isterlermişte neymiş. Ulan o kadar mı asosyalsiniz bi kafesinizden dışarıya kafanızı çıkartın. Fosforlu kekoların yanında ki eli ayağı düzgün güzel mi güzel koca zütlü hatunları hiç mi görmüyosunuz yada dayak yemekten korktuğunuz için bakmıyomusunuz? Biraz kendinize çeki düzen verin bizim kimseye bi zararımız olmaz hepimiz sözlük olarak iyi kalpli insanlarız dersiniz ney sizin amk?

    Çuğulayan pelinsular.

    (bkz: erkekler nasıl kadın istiyor)
    ···
   tümünü göster