/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    -10
    http://imgim.com/r68z8N.jpg

    Bugun başımıza gelen hem üzen hemde sonrasında garip bir şekilde zevk veren olay.

    Akşam saatlerinde nişanlımla belediye otobüsüne bindik. Ankarada iş çıkışı otobüs yoğunluğu bilirsiniz. Boş yer yoktu. Ayakta duruyorduk. Nişanlım kapalı bir bayan. Üzerinde uzun bir siyah etek vardı. El ele tutuşuyorduk. Sonra bir iki durakta inanılmaz yolcu bindi. Biz tam kapıya yakın demirlerden tutuyorduk. Orta yaşlı bir adam tam nişanlımın arkasına dayandı. ilerleme imkanı yoktu. Nişanlım gözüme baktı. Ne oluyor gibisinden.

    Sonra arkaya baktım. Adam resmen kalçasına dayıyordu. Kızar gibi baktım. Adam aldırmadı. Nişanlıma baktım yüzü kızarmaya başladı. Ne oluyor dedim içimden. Ama s.kimde anlamsız şekilde kalkmaya başladı. Adam bir iki dakika sonra nişanlımın popolarının arasına gelecek şekilde sağa geçti. iyice dayıyordu. Nişanlımın elini sıkıca tuttum. Bir iki durak kadar bu devam etti. Sonra başka bir adam geçti arkaya. Bu baya yaşlı biriydi. Nişanlım sesini hiç çıkarmadı. Bu adamda biz inene kadar dayadı.

    Aşağıya inince sordum. Sapıklar işte ya falan dedi. Ama zevk almış gibiydin dedim. ister istemez aldım evet dedi. Bende dedim ki madem zevk aldın şu an külotla fotoğrafını çekip sözlüğe atacağım dedim. Manyak mısın dedi. Hayır dedim. Eve gelince eteğini kaldırdım. Az biraz dıbını okşadım. Resmi kesip paylaşım yapmak istedim.

    Garip duygular içindeyim.
    ···
   tümünü göster