/i/Saçmalamaca

Bu altincide saçmalamak serbest !
  1. 1.
    +3
    ABD askerlerine moral vermek için incirlik'e Scarlett Johansson, Lisa Ann ,Alexis texas ve bazı ünlülerin geleceğini öğrenen bir Adanalı genç ise tüm güvenliği atlattı. ABD'li generallerin arasından elini kolunu sallayarak geçip yıldızlarla ordu tankında gibişti.

    "HER TARAF ASKER; CIA VE FBI AJANI"

    Scarlett Johansson, Alexis texas, Lisa Ann, Kaptan Amerika'daki Chris Evans ve bazı ünlülerle Adana'ya geldi, Adana diyorum, ama incirlik Üssü'ne askerlere moral vermeye geldi. Ben de fırsatı değerlendirmek için üsse bir yolunu bulup girdim. Alexis için sınırları zorladım, riske girdim. Ama içeride yoğun güvenlik vardı. FBI, CIA ve özel korumalar bile gelmişti. Hatta Johny sins bile vardı.

    "iÇERiDEKi TEK AZGIN BENiM"

    Neyse Scarlett'ın akşam 7'de yemekhaneye geleceğini öğrendim, yattım pusuya... Bu arada etrafım hep yabancı asker falan dolu... içerdeli tek azgın benim tabi bunlara şap veriyolar bunlar sakinler dedim içimden. Sonra dev Amerikan arabaları geldi, jammer, otobüsler falan... Bir baktım otobüsten Alexis Texas, Scarlett Johansson, Lisa Ann falan indi. Korktum yanlarına gidemedim.

    "ORDU TANKINA SAKLANDIM"

    Yemekhaneden çıkıp dışarıda duran ordu tankına saklandım. Tabi bu ünlülerinde ayrı fanteziler var ordu tankında fotoğraf çektirmek gibi dedim askerde nadir yapıyolar bunu genelde üstünde çektirilir.

    "FÜTURSUZCA GiBDiM"

    Bu 3 ü girdi sırayla tanka selfie yapıyolar bende bunlara bakıyorum aklıma izlediğim ferreleri geliyo azıyorum gibim pantolondan sırıtmaya başladı bi yandan bu Lisa ve Alexis zaten başka dertleri yok benim başkanı gördüler sonra Lisa "ay lav hard dik" dedi bende de az ingilizce var dedim "ablağ allaanızı seviyosanız bir kere verin eeheğehğeğ" dedim sonra bu üçünü fütursuzca gibdim.

    "TANK TAK GiBi KOKMAYA BAŞLADI"

    Gibiştikçe içerisinin havası iyice berbatlaştı bunlar bir yandan yiyişiyor lisa bana zütünü veriyor alexiste onun emaneti yalıyor diğer huur selfie yapıyo ama bunların gibinde değil ben ise terliyorum zaten 1 aydır yıkanmamışım içerisi tak gibi kokmaya başladı neyse ben 3 posta attım her birine 1 posta sonra tanktan çıktım ciğerlerim temiz hava görünce yandı.

    "ASKERLER NAPIYON HUUR ÇOCU DEDiLER"

    Tanktan çıkınca askerler hemen noluyo aq diyip beni kollarımdan tuttular napıyon huur evladı dediler bana bende dedim içerde neler yaptım neler dedim anlattım bir bir ekgibsiz bunların gibinde değil bunlar şapın dibine vurmuşlar tabi ağzımı yüzümü kırdılar sonra beni özel bi minibüse koydular.

    Edit : Ulan O kadar yazdık bi okuyun amk.
    ···
   tümünü göster