1. 1.
    +11
    Son bir iki aydır ailevi problemleri olduğunu bildiğim bir arkadaşım sonunda bana açıldı. Babası baya zengin bunun, şirketi filan var yani, evler, arabalar, yazlık, dükkan filan, var yani durumları. Adam karısına işler çok kötü gitmeye başladı, şirketi kapatmam lazım battık filan diyor, icraya gelecekler en azından izmit'teki dubleks gitmesin, gel boşanalım evi senin üzerine yapalım ki şirketi kapattığımda alacaklılar haciz yoluyla elimizden almasın, sonra yine evleniriz filan kadını işliyor. Çocuklarının yanında konuşuluyor bu konu tabi, bir erkek bir kız iki kardeşler, yetişkin aklı başında insanlar bunlar. Kadın cağız da inanıyor ve boşanıyor, adam arada sırada gidiyor eve tabi, işleri kovalıyorum süsü veriyor bu duruma da, sonra adamın iyice ayağı kesiliyor evden, kadın da arıyor bunu "ne oldu ne yaptın, ne zaman evleneceğiz ?" diye, adamın verdiği cevap "ben evlenmeyi düşünmüyorum" kadın şok tabi, tartışıp kapatıyorlar, sonra çocuklar bir araştırma yapıyorlar babalarıyla alakalı, bir bakıyorlar adam 2 ay önce başkasıyla evlenmiş bile.
    Ulan ne huur çocukları var amk, nasıl bir karaktersizlik bu, kadını araştırıyorlar, kendisinden 20 yaş küçük bi kadınla evlenmiş, kadında şirketin eski çalışanlarından biri birde.
    Benim arkadaş bunalımda tabi, arabası marabası gitti altından, lüks ve bolluk içinde yaşarken bir bire 2000 tl nafakayla yaşamak zorunda kalıyorlar. Babaya bak amk pehhh...
    ···
   tümünü göster