/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 76.
    +8
    iyice soğudum Ceylan dan daha sonra Ege geldi acil para lazım memleket e gideceğim dedi biraz para verdim kusura bakma sattı gibi olacak ama gitmem lazım dedi.

    Ege taksiye bindi giderken dikkatli ol dedi peki dedim telefonum çaldı arayan numarayı bilmiyorum açtım Selin'in abisiymiş konuşmak için eve çağırdı. Taksiye binip gittim evlerine.

    içeri aldı beni. ismi Berk ti konuya girdi.

    B lan ben salakmıyım
    B abi yok ne oldu şimdi
    B lan Ceylan dan para aldın şantaj filan ne ayaksın sen
    B abi valla şantaj değil acil paraya ihtiyacım vardı işten Yen'i çıktım öğrenci adamım
    B sen gel benle.

    Beni bir kenara çekti yüzüme yüzüme vurdu azım gözüm patladı zorla elinden Selin aldı ayağa kalktım.
    B abi para neyse öderim yanlış anladın beni.
    B öödeyecen o 500 lirayı
    B 500 lirayı hemen öderim abi
    B çıkar ver sonra da gibtir git

    Parayı çıkardım verdim Ceylan'ın tek kıyağı para konusunda olmuştu taksiye binerken kızıl saçlı bir kız gördüm kız ne oldu diye sordu bindim taksiye hiç bir şey demeden

    Oda bindi evi tarif ettim evin önüne gittik indim eve girerken kızda bavulu ile içeri girdi içeriyi gördü biraz tedirgin oldum ama çakmadı olaydan.

    Yüzümü atletim le sildim birde aynadan baktım gözüm bile kanlanmıştı daha sonra ise içerden sigaramı aldım pc ye oturdum kız geldi yanıma ne oldu sana

    Sen kimsin diye sordum ismi ni defne olduğunu söyledi yüzümün intikdıbını çok pis alacaktım selini tanıyıp tanımadığını sordum ablasıyım dedi.

    Baktım kıza abin yaptı dedim abim değil üvey dedi nasıl diye sordum
    Benim annem ile onların annesi farklı ben yurtdışında okulum bitince bu gün döndüm dedi

    Ben onların yanında bırakmam diyince ne lazımsa yardımcı olmak isterim dedi nasıl diye sordum. Güldü zamanında zorla beni yurtdışına gönderdi annemin Cenaze sine bile getirmediler mezarını bile bilmiyorum dedi.

    Bak onları birlikte bitirelim sonra ne istersen yapabilirsin nasıl olacak diye sordum sahte kimlik ile evli olduğumuzu söyleyip ne istersen o evde yaparsın dedi olur dedim.
    ···
   tümünü göster