/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 151.
    +10 -1
    abisi evden çıkınca direk o sisteme girip geçmişten incelerim dedim sabah erkenden kalkıp açtım pc yi baktım durum ne ne değil baktım ama güvenlik kamerasında gördüm kadarıyla bir masa dolusu para vardı allahım aklıma mukayet ol dedim defneyi uyandırdım baktı bu parada benimde hakkım var dedi . kalkıp gitti dur desemde durmadı baktım gidiyor yaraklara geleceğiz dedim .

    kameradan izlerken odaya girdi defne babasının yanağından öptü babası baktı ona kafa salladı ulan bu adam gerçekten para verir kızına dedim güvenlik kamerasının eski tarihlerini inceledim vay anasını dedim bunlar bildiğin mafya lan uyuşturucu ticareti adam öldürme hepsi vardı dur lan bunları şikayet ediyim dedim ..

    egm internet üzerinden bu videoları attım 23 tane video ve hepsi de ayrı bir olaydı beni dövdüğü video bile vardı . şikayet et butonuna bastım. içeri defne girdi babam seninle görüşmek istiyor dedi.

    olur dedim gittim yanına biraz nasihat filan verdi akşama aile yemeği var dedi peki katılırız eşimle ordan biz evimize gideriz dedim olmaz burda kalırsınız dedi bana.

    defneye sordum elindeki çanta ne diye baktım içinde dolar var dolar amk bu parayı evden çıkart dedim sebebini anlattım peki dedi.

    birlikte sırt çantasına doldurduk parayı ben tüm eşyalarımı topladım taksi ile benim evime gittik biraz sonra baktım ki polisler eve damlıyor değil eve operasyona gidiyordu evin kameralarından çıktım artık her şeyi silip imha etmem lazımdı banyonun küvetine attım bütün eşyaları daha sonra harddiski yaktım kolonya ile .

    evde sadece sırt çantası içinde para vardı defneyi alıp öğrenci evine gittik eve yerleştirdim onu parayı sakladık birlikte . daha sonra taksiye binip eve gittik.
    ···
   tümünü göster