/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 176.
    +7
    Beyler ben hiçbir 14 şubatı bir kızla geçirmemiştim ama bu sefer 3 kızla aynı anda geçirecektim.ilk hedefim olan kıza A diyelim.A ya gel beraber kahvaltı yapalım dedim .Sabahın 9 unda buluşup kahvaltı yaptık biraz sahilde dolandık tabi sevgili değiliz ya amk .Bu kesin ona açılacam sanıyor tabi öyle bir mallık yapmadım.Ama yinede elimde çiçekle gittim. Bunla gezdik dolaştık bayağı masum geçti aq.11buçuk gibibunun yanından ayrılırken yanağımdan öpüp yolladı beni.

    ikici hedefim olan kız B ile 1 gibi buluşacaktık. Bununla buluştum kafede iki çay içtik tatlı falan yedik. Tabi hesap gelince buna kitledim .Bununla sinemaya da gittik. Biraz çekingendi filmin başında ama sonra bununla iyi yiyiştik.

    Son hedefim olan C ile ise 8 de buluşacaktık.En bombayı en sona sakladım. Harbi efsane kızdı. Lüks sayılabilecek bir mekanda akşam yemeği yedik bununla .Ama ben yine janti giyinip gittim bunun yanına. Kızda kırmızı bir elbise giyinmişti. Yaklaşık 10 kadar takıldıktan sonra bunu evine kadar bıraktım.Eve gelip kahve içmezmisin dedi. Tabi o anda beni beynim değil gibim yönlendrimeye çalışıyor.Yok dedim bu akşamlık yeter başka zaman diye. Sonra beni yanağımdan öptü önce sarıldı. Kulağıma seni seviyorum diye fısıldadı.Ben birşey diyemedim aq.
    ···
   tümünü göster