/i/Saçmalamaca

Bu altincide saçmalamak serbest !
  1. 1.
    +2
    Merhaba beyler ben kaptan yeniden devam , profilimden 1.2. ve 3.hikayeleri bulabilirsiniz bu onların devamı şeklinde ilerlemektedir okuyun direk buna geçmeyin size tavsiyem .. ( gibis cokca var moda sordum sıkinti yok sozluk sansurler dedi ) neyse basliyoruz .

    Akşamdan beri isyan eden yarağımın azizliğine uğramış ve Gülistan'ın dıbına girdiğim saniye boşalacağımı hissettmiştim. Boşalma hissi geçer umudu ile, hiç kımıldamadan öylece bekledim biraz. Ama fayda etmedi, boşalma hissi gittikçe artıyordu.

    Aslında içine boşalsam ve hiç bozuntuya vermeden gibmeye devam etsem, ikinci boşalmama kadar en az yarım saat gibebilirdim Gülistan'ın dıbını. Ama risk almak istemiyordum, hamile kalabilirdi, korunduğunu hiç sanmıyordum. O anda gözüme Gülistan'ın geceliği takıldı.

    Geceliği aldım ve göbeğinin üzerine yaydım. Ve yarağımı amından yarağımı çıkarmamla birlikte, döller geceliğine fışkırdı. Okadar çok boşalmıştım ki, döllerim bir gölcük oluşturmuştu geceliğin üstünde. Son damla döl de aktıktan sonra, geceliğin kuru kısmıyla sildim yarağımı. Döllerin akıp bir yerlere bulaşmamasına dikkat ederek, geceliği bohça yaptım ve masanın üzerine bıraktım.

    Boşalmıştım, ama yarağım halen kazık gibiydi. Gülistan'ın şaşkınlığı geçmeden tekrar bacaklarının arasında yerimi aldım. Üzerine uzanıp dudaklarından öptüm ve "Kusura bakma aşkım, geceliğini de berbat ettim! Ama ne yapayım, okadar dar bir amın var ki, kendime hakim olamadım!

    " diyerek, yarağımı dıbına yeniden kökledim. dıbının darlığı hakkında yalan söylemiştim. dıbına, bırak kolumu sokmayı, ayağımı soksam bile girerdi, o derece boldu yani. "Ohhhh, daracık! Çok güzel amın var aşkım! Fırın gibi de yanıyor!" diyerek yavaş yavaş gidip gelmeye başladım. dıbının çok sıcak olduğu ise doğruydu...

    Sürekli iltifatlar ederek ve büyük güç sarfederek 10 dakikadır gibiyordum Gülistan'ın dıbını. Ama Gülistan'da en ufak bir tepki, bir inleme, zevk aldığına dair bir belirti yoktu. Kocası haklıymış diye düşünmeden edemedim, Gülistan kelimenin tam anlamıyla altımda 'Mal' gibi yatıyordu.

    Belki pozisyondan dolayıdır diye düşünerek, üstünden kalktım ve domalmasını istedim. O anda, içerinin loşluğuna rağmen Gülistan'ın yüzündeki gülümsemeyi farkedebilmiştim. ikiletmeden hemen yüzüstü döndü ve başını yastığa gömüp, kıçını göğe dikti. Bununla da kalmayıp, iki elini arkaya atarak zütünün yanaklarını ayırdı. Ben amından gibmeye devam edecektim, ama Gülistan zütten gibeceğim sanmıştı.

    zütten gibtirmez diye düşündüğüm Gülistan, belli ki zütten gibişmeye alışıktı. Ve kelimelerle söylemese de, şu anda da zütten gibilmek istiyordu. Domalmak, onun için zütten gibişmenin bir simgesi olmalıydı. Aslında yatağa çarşafı sererken domalmasıyla bunun sinyalini çoktan vermişti bana da, ben saldırmaya cesaret edememiştim.

    http://c12.incisozluk.com...11508/6/1432626_oe8df.jpg
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +1
      rezzzzzz
      ···
   tümünü göster