/i/Öneriler

Öneriler alıp verin, yaşantınıza can verin.
  1. 26.
    +2
    Bir arkadaş çocukluk aşkı içeren öner demişte Haruhi geldi aklıma ama sonradan onu anlatamıycağımı anlayınca başka serileri anlatayım dedim. Başlıyorum :

    7- Ben-To : Ben-to tam bi çerizlik seri arkadaşlar.Bu seride komedi, dövüş,ecchi, romantizm ne ararsanız var.Ana karakterimiz Satou sıradan bir liselidir.Tek başına yaşamaktadır ve her gün alışveriş merkezinden yemektedir. Parası az olduğundan ucuz şeyler almaktadır ama bir gün doyurucu/pahalı şeylerin günlük indirime girdiği reyona girer ve daha sonra bilincini kaybeder. Uyandığında sakat kalmıştır ama bir şeyi anlamıştır. indirimli yemekleri almak için herkesin dövüştüğünü. Daha sonra okulda ve dışarıda tanıştığı kişiler ile indirimli yemekleri almak için kıyasıya dövüşür birçok dostu ve düşmanı olur.Çok eğleceli bir seridir herkese tavsiye ederim.

    8- Blood Lad : Bu seri'de Ben-To gibi kategori yönünden o yüzden direk konuya geçiyorum :
    Cehennem pusula yönlerinden dört bölgeye ayrılmıştır ve bu bölgelerden doğu bölgesini safkan ve asil bir vampir olan Staz yönetmektedir.Ama normal vampirlerin aksine staz insan kanını içmez ve insanların kültürleriyle özellikle japon kültürleriyle çok ilgilenir.Bu yüzden kendisi bir otakudur(bu arada animede Dragon Ball'a baya gönderme yapıyorlar).Bir gün Staz'ın bölgesine Japonyadan bir kız çocuğu düşer ama Staz onu bulamadan kız ölür ve hayalete dönüşür. Staz ise bütün benliği hayalete dönüşmeden onu tekrar Japonyaya zütürüp tekrar insana dönüştürüceğine söz verir ve maceraları başlar.

    (Beyler yazıcağım serileri araştıyorumda listemden devam edicem, genelde pek izlenmeyen serileri yazıyorum death note, mirai nikki, sword art online yazmasınıda bilirdim ama sizi düşünüyorum ben)
    ···
   tümünü göster