/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 251.
    +5
    Beyler ne olduysa baharın gelmesiyle oldu. Leyla ile iyi gidiyordu iliskimiz ama bana biraz yapmacık geliyordu. Bu arada düğün vardı yaza mert abi kıza evlenme teklifi etti kız istemeye falan gittik.

    Beyler artık uygulamadan 3-5 kuruş para kazanıp bıraktım yazılımı tamamen. Kendimi derslerime verdim. Derslerimde fena değildi işte.

    Leyla ile bigün deniz kenarında yuruyoruz. Berkecan tipli birinin yanından geçtik bu ona uzun uzun kitlendi dedim ne oldu hayırdır diye. Bisey yok dedi ama normal bakma değildi beyler. Ondan kesin emindim.

    Sonra ben bunu düşüne düşüne yuruken ilk hikayeden tanıyanlar bilir x ile bi erkeği el ele yuruken gördüm. Tabi bizde Leyla ile el eleyiz. Ulan x ı deli gibi sevdiğim günler geldi aklıma. Artık nasıl kitlendiysem x e Leyla ne oldu dedi. Bisey yok dedim. Yanından geçtik gittik beyler. Bunu evine bıraktım.

    Akşam mesajlasirken bu surekli soğuk davranıyor tersliyor . Sonra ayrılalım dedi. Hayırdır dedim anlattı işte.

    Bu berkecan tipli dediğim kişi gerçekten berkecan miş bunun eski sevgilisiymis . Sonra aramış onu gördikten sonra halen daha sevdiğini anlamış fln filan eyw dedim ne diyecem
    ···
   tümünü göster