/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +6
    artık bana finans sağlıyacak bir kızda sıra dedim baktım okulda zengin kız aramaya başladım ama canım okulda sıkılmıştı teknosaya gittim tablet ve laptop aldım harici harddiskler filan aldım. her türlü ama her türlü aklımda olan her şeyi aldım .

    taksi ile döndüm evime baktım sistemi kurdum fakat maddiyat çok yoktu bende bir kız lazımdı bana parasını yemek için kapım çaldı alt komşularım geldi biraz sohbet ettik.

    çay demledim kafa kızlardı hepsi ev incin değildi pc leri görünce ne iş diye sordular okul için filan dedim kızlarla baya samimi olduk akşama evlerine davet ettiler arkadaşları filan gelicekmiş . bende olur dedim belki kafa dengi birisi çıkar diye.

    biraz daha oturdular kalktılar bende hemen işe koyulmam lazımdı kredi kartı basmak olabilirdi ama tek sorun o değildi artık atm bile patlatasım geliyordu.

    içerik ve cihazlar hakkında inceleme yaptım saate baktım saat gelmişti bende hemen gittim eve .

    biraz kalabalıktı ve evde iğne atsan yere düşmezdi sevgili leri ile tanıştım mesaj geldi telefonuma. şimdiden unuttun beni yazıyordu baktım ki merveden. aradım konuştuk parise gidiyorum dedi keyfini çıkar dedim kapattım.

    eğlenirken alkol geldi baktım votka içmem dedim ısrar etseler bile kabul etmedim. kızlarla sohbet ettim . bir kız vardı hem güzel hemde kıyafetlerine göre paralıydı. aman allahım hemen bunu gidip bir şekilde kafalamam lazım dedim.

    ama telefonum çaldı araya defneydi.

    D: alo
    B: evet
    D: işim düştü sana
    B: parayı görüyüm
    D: tamam kuğulu parka gel
    B: ben gelmem bu saatde yarın görüşürüz
    ···
   tümünü göster