/i/Devlet

  1. 1.
    +2 -2
    (bkz: http://www.incisozluk.com...ur-t%C3%BCrk-evlad%C4%B1/)

    arkadaşa sesleniyorum. Ulan GERiZEKALI. "Lazlar, cerkesler,rumlar senin düşmanlarındır derken ne diyon amk. Senin memleketinin insanı oluyo galiba bu türk diye adlandırdıkların. Biz değilmişiz çünkü herhalde onlar başka bi seçenek kalmıyo. Orda burda lazistan kurulucak diye bağıran görüdnmü sen. Lazların çerkezlerin ülkeyi bölmeye tenezzül ettiği var mı ? Tam aksine HDP binasının tek açılmadığı yer Trabzon. Peki senin memleketinin insanı bizim memleket kadar düşman mı vatan bölücü bu huur cocuklarına ?

    ""Karadeniz milliyetçidir neden lazlara birşey dedin diyenler olmuş. Beyler laz şehri dediğiniz Trabzon un sadece %20 si lazdır. hatta daha az bir kısmı. Geri kalan kısmın az bir kesimi de rumdur. Yani Trabzonlu olanlar kendine laz demesin. Ya da laz dememde Trabzonlu olan Türkler alınmasın üstüne. ""

    Ey beyin yoksunu canım !Türk kardeşim
    Sen şu başlıgınla ülkeyi böldün. Ve direk Lazını Çerkezini Rumunu ötekileştirdin. Şuraya bak Trabzondaki Lazlar Rumlar ülkeyi bölücekmiş. Senin beyninin %80i çalışmaz durumdadır ki Kürdistan kurulacak diyen kürtle, dağda askerimizi şehit eden ermeniyi, lazlarla çerkeslerle rumlarla bir tutuyosun.

    He sen birde kalkmış trabzon milletine türk değil laz,rum diyosun
    Trabzonda sen kürdistan kurulucak ülkeyi bölücez propagandaları atan bi topluluk gör gel beni gib. Göremezsin. Lan rüyanda bile göremezsin. imkansız. Yaşatmazlar o oçu orda.

    Söyle lan memleketini sana memleketinin insanını anlatayım bende senin gibi hadi trabzonun %20si lazmış başka bi kısmı rummuş geri kalanı türkmüş.

    Zihinsel engelli bu arkadaşımızın entrysinin Trendde olması çok güzel iban nosunu verinde yardım yapalım.
    ···
   tümünü göster