/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +88 -4
    Koşmaya basladik ileride ormanlık bir alan vardi adam bize eliyle orayı işaret etti ormanin içine girdik büyük bir kaya vardi kaya hepimizi saklayacak kadar büyüktü arkasına geçtik helikopter hizla gidiyordu evin oraya geldiğinde durdu ve assagi indi. Adam:
    -Bu bizim için bir sans oralarda ne var bilmiyorum ama oraya gitmelerinin bir nedeni olmalı
    Hic konuşmayan kiz ne olduysa bu sefer sinirli bir şekilde:
    -Herşeyi biliyormuş gibi konusuyorsun.Ne bu tavirlar diye cikisti
    Adam sessiz kaldi ve işaret parmagini dudagina zütürerek sessiz olun işareti yapti.Bir yere odaklanmisti. Oraya doğru baktigimizda ileriden yaklagib 8-10 tane elleri silahli ve kar maskeli birlikler yaklasiyordu. Arkalarindada zirhli araçlar vardi. Adam eliyle gelin işareti yapti ve ormanin derinliklerine doğru gitmeye basladik. Yaklagib 700-800 metre gittikten sonra adam:
    ses cikarmamaliyiz aranizda tuzak yapmayi bilen varmi yanimiza gelmeleri için araci kullanamayacalar halledebilirsek aracla eve gitme sansimiz var dedi. Sarı saçlı kız:
    Tuzak falan bilmem ama aklıma iyi bir fikir geldi cali cirpi toplayin ve getirin fazla vaktimiz yok dedi.2-3 dakika sonra elimizde cali cirpiyla geldik. Büyük bir ateş yakti ve ardından sondurdu ardindan:
    Benle gelin dedi.
    Kızı takip ettik ve sondurdugu ateşten yaklagib 100 metre uzaklıkta bir yere gittik herkes yere yatti ve gelmelerini bekledik gelmişlerdi ama bir terslik vardi
    ···
    1. 1.
      0
      Rezerved
      ···
    2. 2.
      0
      rezervasyon
      ···
   tümünü göster