/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +4
    Daha gencecik evlatlarımızı toprağa veriyoruz. Her bir canın arkasında gözü yaşlı bir anne, baba, evlat kalıyor. Her canda bir aile soluyor. Ama şehit denilip manevi olarak yüceltiliyor, törenler düzenleniyor, yas ilan ediliyor, esefle kınanıyor sonra da kara toprağın altına gömüyoruz her bir aileyi. Ulan insanımız ölüyor. Gençlerimiz ölüyor, çocuklarımız ölüyor, kadınlarımız ölüyor, yaşlılarımız ölüyor, polisimiz ölüyor, askerimiz ölüyor, biz ölüyoruz. Katlediliyoruz göz göre göre. Ama hiçbir huur çocuğu da çıkıp demiyor ki Ben bu halkı koruyamıyorum, yaşananlara alışmak istemiyorum. Ben görevimi doğru dürüst yapamıyorsam ne tak yemeye varım demiyor. Bir yılda 20 patlama oldu yaklaşık. Yüzlerce can kaybı verdik. Yüzlerce yaralımız var. Yüzlerce aile dağıldı. Ama hiçbir huur çocuğunun yüzü kızarmıyor. Tedbir almıyor. Güya OHAL ilan etti dıbına koduklarım. Ulan tüm Ortaasyaya hakimdin. Senden habersiz kuş uçmazdı. Şehirlerinin kalbinde bomba patlatılıyor dıbına koyayım. 300-400 kg bombayı burnunun dibine kadar sokuyor amın evlatları. OHAL i ne tak yemeye ilan ettin o zaman. Uydurdunuz bir Fetö. Tabi Fethullah denen şerefsiz ipliklerini pazara çıkaracaktı sen de misilleme yapıp terörist ilan ettin. işine geliyor. OHAL de bu gibime var. Ulan OHAL yüzünden kaç aydır resmi işlemler tamamlanamıyor. Emeklilik olsun başka şeyler olsun. huur evlatları resmi işlemleri bile aksatırken şehrinin kalbine giren bombayı niye aksatamıyorsun. MiT ne gibime yarıyor. Hoş mit meşgul. Öğretmeni, hakimi, savcıyı, doktoru içeri almakla meşgul.
    Doldurdunuz it sürüsü gibi ne olduğu belirsiz Suriyeli binleri. Her biri canlı bomba potansiyeli tabi. işleri bakamadıkları çocuğu doğurup nüfus arttırmak tabi. Sen kendi vatandaşına vermediğin ayrıcalığı o huur evlatlarına veriyorsan ben de sana tepkimi gösteririm. O huur evlatları yüzünden benim vatandaşım ölüyorsa tepkimi gösteririm. Çok doluyum ama bu kadar yazıyorum şimdilik.
    Bu arada şimdi hemen damlar amın evlatları. Baştan söyleyeyim. Hiçbir partinin partizanı değilim. Sadece ölen canların derdine yanan çok öfkeli bir vatandaşım.
    ···
   tümünü göster