/i/Öneriler

Öneriler alıp verin, yaşantınıza can verin.
  1. 126.
    +2
    Bu kadar ilgi göreceğini beklemiyordum beyler neyse devam ediyorum

    9- Zetsuen no Tempest : Beyler bu seride akıl oyunları ve dövüş mevcut genel olarak seveceğinizi düşünüyorum 4 ana karakteri ve hoş yan karakterleri var. Konusuna gelince :
    1 yıl önce öldürülen Fuwa Aika'nın abisi Fuwa Mahiro kızkardeşinin katilini bulup intikdıbını almak için yemin eder ama hiçbir türlü bir iz vs. bulamaz.Bu arada Kusaribe adlı büyücü klanının en güçlü büyücülerinden biri olan Hakase Kusaribe ise düşmanları tarafından bir adaya hapsedilmiştir. Adadan kurtulmak için türlü yolları deniyen Hakase bir şekilde Mahiro ile iletişime geçer ve onu kurtarması karşılığında bir dileğini kabul eder. Mahironun dileği ise açıktır : Kızkardeşinin katilini bulması...

    10 - ReLIFE : Bu seri anlattığım aksiyon ve echhileri bir kenara ayırıp daha normal bir seri izlemek istiyenler için. Konusu ise :Hikayemiz, 27 Yaşındaki işsiz, asosyal bir NEET olan Arata Kaizaki'nin başından geçiyor. ilk işinden sadece 3 Ay sonra istifa edip, bir daha hiçbir mülakatta geçemeyen tam bir işsiz. Hayatı, ReLIFE (Yeni Yaşam) Araştırma Laboratuvarından Ryo Yoake'nin ona verdiği, görünüşünü 17 yaşında dönüştüren bir ilaçla değişir. Artık bir yıl boyunca denek olarak liseye geri dönmesi gerekmektedir.

    (isteğe göre devam etmeyi düşünüyorum arkadaşlar sizin önerdiğiniz serileride yazmaya başlıyabilirimde genel olarak bilinen şeyleri öneriyorsunuz)
    ···
   tümünü göster