/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +52 -15
    Hiçbir şey demeden hikayeye giricem...

    Liseye ilk başladığımda hemen okul takımına girdim, yıllarca üst düzeyde spor yapmış olmamla beraber spor hayatımın devam etmesi için okul takımına girdim. Kendimi geliştirdim, fakat o zamanlarda fiziken biraz daha zayıftım kendi yaşıtlarıma göre. 9. sınıfın mayıs ayında olan turnuvada 11. Sınıf takım kaptanı olan çocuğu aynı zamanda arkadaşımı yenerek şampiyon oldum ve bir sonraki sene takım kaptanlığına getirilecek olan ismin ben olduğum yavaş yavaş ortaya çıkıyordu.

    9-10. Sınıf yaz tatilinde yaptığım antrenmanlar sonucu kendimi gün geçtikçe daha iyi daha güçlü bir hale getiriyordum. 9. Sınıftayken yendiğim çocuk ben 10. sınıfa geçince o da 12. sınıfa geçmişti ve son sene olduğu için yavaş yavaş takım kaptanlığını bırakmaya hazırlanıyordu. Ve antrenörümüz de söylemeden ama alttan alttan beni takım kaptanlığına yetiştiriyordu.

    il turnuvasına hazırlandık aylarca takım kaptanı olan arkadaşın adı "eren" diyelim. Eren hala takım kaptanı ve bizde deli gibi il turnuvasına hazırlanıyoruz hedef şampiyonluk ardından Türkiye Şampiyonası ve milli takım hedeflerimiz var. Günler geçti turnuva günü geldi turnuvaya gittik o hafta komple okula gelip turnuvaya gittik. Turnuvayı 3. bitirdik ve TR şampiyonasına hak kazanamadık ilk 2yi alıyorlardı. Velhasıl kelam günler gelip çatmış Eren takımı bırakacağı aşikar olmuştu. Antrenmalara gelmiyor hoca da Eren 12. sınıf diye hiçbir şey demiyordu arada bir fırça kaymak dışında. Ve bir gün bir antrenman çıkışı bana bütün takımı toplamamı söyledi. Bende bütün takımı topladım.

    Hoca; Arkadaşlar biliyorsunuz Eren mezun oluyor ve yeni bir takım kaptanına ihtiyacımız var bundan sonra takım kaptanı coban profesor ben olmadığım zaman takımı o yönetecek düzenli çalışmalar sonucu daha iyi yerlere hepimiz geleceğiz bundan hiç şüphem yok dedi. Ve beni o gün takım kaptanı ilan etmişti. Ve işler güzelleşiyordu...

    Rez gelirse devam edicem her halt var...
    ···
   tümünü göster