/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +53
    Ulan yazayım dıbınakoyduklarım sizi mi kırıcam 2 şuku var ama taştaşlarınız sağolsun bu entryde şuku gelsin ayıptır kafa patlatıyoruz burda neyse.

    Takım kaptanı olduktan sonra antrenmanlar daha güzel geçmeye başladı benim açımdan 2 tane de aynı sınıfımdan kardeşim dediğim adamlar takıma katıldı efso geçiyordu herşey, gel zaman git zaman 10. Sınıfıda bitirdik 11. Sınıfa geçtik, geçmemizle birlikte ben 10. sınıfa giderken 12. sınıfa giden takımdaki kızlar mezun oldular ve takımda dıblılar çoğunluktayken bir anda ortalık yannaklılarla kaynamaya başladı 6-7 erkeğiz 2-3 kız var takımdaki kızların az lığı hocayı 11. sınıftayken yeni sporcu aramaya sürüklemiş. Ve takımdaki kızlara kendi arkadaşlarınıza söyleyin ve getirin diye komut vermiş aynı zamanda voleybol takımından bazı kızlar getirmiş ve o zamandaki 9. sınıf yeni gelen kızları hemen takıma katmaya çalışmıştı. Ki nispeten başarılı oldu takımdaki amlı sayısı gün geçtikçe artıyor, bende her gelen bu benim beyler bakanı giberim diyordum ve takımda 4-5 kafadar arkadaş vardı sağlam eğleniyorduk. Büşra diye bir kız takıma başladı ve ben geldiği gün boşalmıştım resmen kız sağlamdı zütü falan yerine göğüsler dik sarışın ve ablası da bizim okuldaydı o da afetullahdı ve bütün okula ndıbını salmıştı.

    Büşra geldiğinde yine ben her zamanki gibi beyler bu benim bakanı giberim triplerine girmiş daha kıza merhaba demeden kızı sahiplenmiştim. Fakat daha sonrasında gelecek kızlardan haberim yoktu. Çokta önemli değildi ama biz aramızda pay etmiyorduk zaten gelen benim giden benim diyordum ben tabii taşşağına kim kime giderse ne yapalım. Derken Aslı, Gizem, gibi kızlar takıma katıldılar.

    Ve Büşraya olan bakışım değişti umrumda değildi Aslı gözüme çarpmıştı aslında o benim değil ben onun gözüne çarpmıştım çünkü bu sefer bu benim beyler dememiştim ileride resmen o bana böyle diyordu. Ama az önce Gizem dedim Gizem henüz takıma katılmamış Aslıdan 2 hafta falan sonra işte tam hatırlamıyorum takıma gelmişti. Bende bir akşam tanışmıştım onunla gerçi pekte umursamıyordum Aslıyla bakışmalarımız çok ciksiydi diğerleri gibimde bile değildi...
    ···
   tümünü göster