/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +27 -4
    Geçen gün bir arkadaşımla arkadaşımın evine gitti. Biz dostlarımıza favori kızı ve arkadaşları ayarlıcak. bizim sığır sonunda bir arkadaşının gözü ile anlaşma gibi, güzel bir akşam yemeği olmak için vardır.

    Neyse yemek yemiş oldu, o kahve Saleh Kanka sıçıca benim arkadaşımdı, ben zor benim gibi düşündüklerini söyledi. Onun kollarında benden bu olağanüstü paldır küldür tuvalet ele geçirildi.

    Neyse, ben arka oda kokusu sonra 2-3 dakika birlikte bazı sandalyeler yuttu kız varım. O sana farted herhalde kızlardan biri söyledi. Açıkçası ben etmiy söyledi. Ben tüm oda sarmak için olduğum gibi ama kokusu değil. Salih benim görüşüme göre, bir anda geldi. Tuvalete çalışan gitti.
    Allah Aman. Ben bile daha önce yaklaştı kapıda, yere düştü. Evcil hayvan yok oğul tak. kıçını barsak temizlenmesi havasını çıkarın. Böyle bir koku yoktur. Toz iç yeşil bir bulut vardır. tuvalet önünde bir sinek uçan düşünün, sana, ben bir an çakılış yer deneyimli yemin ederim. Kendime zor zorluklar topladı. Benim gömlek kapalı yüzümü bağladım ve ben tuvalet kapı durdu.

    Tam o anda, o işi dondurma tamamlanmıştır toplanan. Ben bir dolap inceledi. Bunlar, beyler tak yok. Adem bütün Onu eşek dışarı tüm insanlığa klozet bıraktı. Sen, su floş çekiyodum, derece tak önlemek için arka değer akar ..

    Ben döndüğümde çok temiz tuvalet bi kız salonda baygın yatıyordu. BI gibi burnu vardı. Biz yarım saat burnu bulmaya çalıştılar.
    Tam o daire yangın alarmı çalmaya başladı. Yönetici daire boşaltmak zorunda kaldı. insanlar boşaltmak için Kapıyı açtığımda daire ezilen bulunan oldu. Büyük bir salon vardı. Kızlar daire bizi sarılma edildi.

    Salihli artık konuşmak. Biz zaten kızı bıraktı. kız tekerlek Nasa yetkilileri gelişimini incelemek için gelmişti.
    sonuçlarını bulmak için nasıl görelim.


    türkçeye çevirdim beyler emek var 2 saat ugraştım
    ···
    1. 1.
      0
      Kaplumbağa saatiyle mi yaptın amk
      ···
    2. 2.
      0
      Dil anlatim hocani gibeyim bune
      ···
    3. 3.
      0
      bunasi turkce huur cocu
      ···
    4. 4.
      0
      Çevirmenin usta yodamı huur çocu
      ···
    5. 5.
      0
      Emek var diyor kesin translate amk yalancisi cugu
      ···
    6. 6.
      0
      Amk yalancısı kesin translate emek var diyor
      ···
    7. 7.
      0
      Google translateden direk çevirirsen böyle olur tabi amk
      ···
    8. 8.
      0
      Google translateden direk çevirirsen böyle olur tabi amk
      ···
    9. diğerleri 6
   tümünü göster