/i/Haberler

İnciden al haberi
  1. 1.
    +719 -198
    Halepte yıllardır süren savaş dün gece son seviyeye geldi binlerce sivil, yaşlı çocuk kadın denilmeden öldürüldü! Binler gözümüzün önünde katledildi! Nerdeyiz peki biz? Kardeşlerimiz ölürken biz ne yapıyoruz?! Şurda bir tane başlık görmedim bu konuyla ilgili! Ulan hiç mi vicdanınız sızlamıyor!

    Buraya gelenlere o kadar laf ettiniz hor gördünüz gelemeyenleri neden gözleriniz görmüyor! Hiç gözünüz dolmadı mı? Hiç nefesiniz kesilmedi mi? Müslümanlar orda zulüm görürken siz kıçınızı devirip yattınız hiç aklınıza gelmedi mi?! Bir kere bize ensar olma fırsatı verildi onu bile beceremedik! Ne olurdu şu mazlumları biraz olsun sahiplenseydik! Ne olurdu bir kez insan olabilseydik?!

    Halepte kadınlar tecavüze uğruyor! Anneler tecavüze uğruyor! O iffetli kadınlar iffetlerini kaybetmeden ölebilmek için intihar fevtası bekliyor! Hiç mi üzülmüyorsunuz lan hiç mi içiniz yanmıyor!!!

    Yazıklar olsun hepimize! Yazıklar olsun ki biz müslümanlığı anlamadık! Yazıklar olsun ki kardeşlerimiz katledilirken kılımızı kıpırdatmadık!

    Fotoğrafa iyi bakın! Onlar insanlığımızın sembolü! insanlık öldü! Ve biz burada hala utanmadan yaşıyoruz!

    Edit2: bazıları benim bizim şehitlerimize üzülmediğimi düşünmüş verdiğim cevabı buraya da kopyalıyorum alın okuyun. "Gecelerce ağladım ben hem şuanki polis şehitlerim için hem geçmişte şehid olanlar için. Ben gösteriş yapmam kardeşim. Burada insanlar farkındaydı şehitlerimizin herkes üzülüyordu. Benim bişey söylememe gerek yoktu. Ama orada müslümanlar bu kadar zulüm görürken burada en ufak bi konusunun bile olmaması içimi acıttı. Bu konuyu benim açmam gerektiğini düşündüm farkındalık oluşturmak için."

    Edit: tek isteğim bikaç insanın görüp içinin sızlaması belki bi dua etmesiydi içten. Bazı yorumları gördüm ve sizin yerinize de utandım! Ne biçim insanlar var ki yolda araba çarpan bi hayvana bile içimiz yanarken cayır cayır yakılan kurşuna dizilen küçücük bedenler için zerre kadar üzüntü duymuyor! Vallahi sizin kalpleriniz kararmış! Allah bizi sizden ve sizin gibilerin zulmünden kurtarsın! Başka diyecek kelime bulamıyorum!

    Ve ben tabiki onlara kardeşim diyeceğim! Mü'minler ancak kardeştir! Üzerine alınmayan istediği taku yesin!

    Edit3: Mazlumlara kalbini acanlara selam olsun. halepte yogun baski uzerine ateskes ilan edildi kardeslerim. rusyanin ve iran piclerinin ne kadar serefsiz olduklarini biliyoruz. bu ateskese ne kadar uyarlar bilinmez ama buna da sukur.. belki bir kac can kurtulur da bizim de yukumuz biraz azalir..

    Edit4: bir kardesimden geldi bu video duyurur musun diye. ben izlemistim zaten. o son saniyedeki sesinin titremesi.. kelimelerin tukendigi nokta.. bunun hesabini nasil verecegiz? linki alta attim cok anlamiyorum bu zimbirtidan.. girin bakin onlarca boyle veda mesaji var..

    http://www.incisozluk.com.tr/e/182214160/
    ···
   tümünü göster