/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +113 -54
    evet panpalar bu olay ben lise 1 deyken yani dans olayının patlak verdiği hormonlarımızın şaha kalktığı dönemde geçti. şimdi olaya geçelim.

    Evet panpalar dediğim gibi o zamanlar dans olayı patlak vermişti ben de bizim sınıftaki kızların desteği ve hormonların coşturmasıyla katıldım.

    Ben bu dans toplantısına gittiğimde kararlar verilecek çiftler falan oluşturacaklardı. Yani kim kimi ellicek belirlencekti. Neyse panpalar bizim okulun en güzel kızı da katılmıştı dansa. Tabi güzelliği yüz güzelliğiyle kalmıyo ama onu anlatırsam ferre altincisine taşınır.

    Neyse beyler hoca aldı bana dedi ki şu kızlardan birini seç. Tabi dansa katılan erkek çok az. Neyse ben dedim kim olmak ister 5 tane kız çıktı geldi yanıma amk. Sonra hocaya dedim ki hocam siz eşleşirin dans yerinde ben seçmiyim. Sonra o kızlar kendilerine eş bakmaya gittiler sınıftaa bizim okulun en güzel kızı ben ve dans hocası kaldık sonra aramızda şu konuşma geçti: (k:kız b:ben h:hoca)

    h: oğlum sen bunla eşleşmek ister misin(kızı gösterdi)

    k: neden istemesin hocam hahaha (kibiri bi şekilde dedi bunu)

    b: Hocam bunla mı? hmm. En iyisi ben az önceki kızlardan birini seçeyim.

    Benim bunu dediğimi duyunca kızın suratı kıpkırmızı oldu şaşırdı utanarak odadan çıktı sonra işte bu olayı sınıftaki taşşaklılara anlatınca adım okulun salağına çıktı ama ben sırf o kizın o anki yüzünü görmek için yine olsa yine hayır derdim.

    Adet bozulmasın bu da böyle bi anımdır...

    edit: yalan diyenler olmuş siz bilirsiniz primcilerden farkımı size ispatlıyacak değilim olanlar gerçektir.
    ···
   tümünü göster