/i/Tespit

  1. 1.
    +204 -40
    Yatağa kızla girdinmi bi etkileşimin olmaması , kimyasal tepkimeye girmemeniz imkansız oluyo ...

    Erkekler kızlara oranla daha sıcak olduğundan , eğer yatağınıza aldığınız karı da 160 kiloluk ağırgiblet güreşçisi yani kendi ısısını üretebilen bi gezegen değilse elbet üşüyo ve direk vantuz gibi yapışıyo.

    Genelde de en sevdiğim olan ilk temas ayakların birbine değmesi ve genelde buz gibi olur ayakları. Hemen bacak aranıza sokucam diye uğraşır , bu arada elleri de yavaşça ya göbüşünüze doğru ya da boynunuza doğru uzatır .

    Dolaylı olarak onun için soba görevi görmüş olursunuz. Isınız kızın temaslarına bağlı artma gösterir bunun nedeni beyin kızın sizin ısınıza daha çok ihtiyaçı olduğunu , aslında sadece kızın değil sizinde bi tepkimeye girebilmek için daha çok ısınmanız gerektiğini size alttan altttan hissettirir .

    Ve kaynamaya başlarsınız. Kimyanın genel kanunlarından olan ısı arttıkça tepkime süresi kısalır devreye girer ve muhtemelen siz daha denemeden kız tepkimeye girer bile...

    Dudaklara yapışma tepkimenin genelde ilk kanunudur. Benimse farklı bi fantezim var. Genelde burnum soğukta donduğu için kızın boynuna burnumu sokarım. Manyak zevk alıyorum. Hem kızın kokusu hem de burnumun o tatlı sıcaklıkla ısınması beni zaten deli etmeye fazlasıyla yarıyo.

    Bu aynı zamanda aranızdaki fingirdeşme katsayınıza da farklılık katar. Öneririm.
    Ardından zaten herkesin az buçuk bi fikri vardır fantezi konusunda gerisini size bırakıyorum beyler...

    Ama o yatak içi soğukken kızla sarılarak uyuma keyfi
    Off uleen offf yakın hap , ot cugara ne varsa aq çok güzel oluyo yaav.

    Edit 1: Anancı binlere sesleniyorum. Siz değil lise üniversiteyi bile bitirseniz ki asla bitiremezsiniz , asla adam olamazsınız.

    Edit 2 : "Axe man " denen muallaknor . Sen gördüğüm en ayrı huur çocuğu çıktın. Senin sevgilini kim bilir kimler şuan nerlerde inletiyoda elalemin sevgililerine yazıyon dıbınoğlu.

    Edit 3 : "Kışı çok seviyom diyen kişilik diye başlık açan oç" hacı prim yapcak başka konu mu yok ? Özelde de konuştuk bu konuyu. Ona rağmen daha hala neyin kafası bu. Ne biçim hür düşünce özgürlük anlayışınız var ? Beğenmiyosanız basın çuguyu geçin aq ana avrat sövmek nedir ? Kış günü Zorla sevgilinizin ırzına mı geçtik de bu rahatsızlık.

    Edit 4 : Sözlükte çok ağır liseli oççlar mevcut. Kendini gelişmiş sanıp çomar olan sayısı da harra hurra . Toplasan adam gibi adam 10 kişi ya çıkar ya çıkmaz. Ben illa bana şuku verin demiyom veya iyi yorum yapın demiyorum. Ama kötü yorum yapacam diye illa elalemin anasına , sevgilisine " giberim , ederim" diye küfredince rahatladığını düşünen OÇÇLAR ALAYINIZIN AMINA KOYAYIM !!

    Bakın küfür budur ! Size ediyorum. Ananıza sevgilinize değil huur EVLATLARI!
    ···
   tümünü göster