1. 26.
    +2
    arkasına 50 tane adamı alıp polisi linç etmek için üstüne koşan "masum eylemci".
    bu doğuda yapılınca terörist faaliyet oluyor da batıya yaklaştıkça serbestleşiyor mu?

    hadi gibtir git dağa çıkta bari delikanlı ol, klavyenin arkasından atatürkçü maskesi takıp, chpli gibi gözüküp bölücülük oynamayın.
    pardon "delikanlı" demişim, etek giyip gez sokaklarda.

    hepinize haddini bildirecek bu devlet hiç merak etme.
    ···
    1. 1.
      0
      '50 tane adamı alıp polisi linç etmek için üstüne koşan'
      özellikle 'linç etmek için' kısmına değinerek soruyorum
      peki buna dair bir kanıtın var mı?

      hayır benim kafasına ateş edildiğine dair kanıtım var da(üstelik ateş eden poliste hiç öyle bahsettiğin gibi yalnız değil yanında bolca polis var)
      https://www.youtube.com/watch?v=F4wgSWwRKWA

      böyle gelip bol keseden sıkıyorsunuz, sonra birşey de koyamıyorsunuz ortaya farkında olmadan kendinizi rezil ediyorsunuz. Gerçi reisiniz ne ki siz ne olasınız.
      Benim bölücü olup olmadııma gelince başka bir faşist arkadaşla şurada o konuyu tartışmıştık
      http://www.incisozluk.com.tr/e/164750024/
      http://www.incisozluk.com.tr/e/164750120/

      size göre sizden olmayan sizin gibi düşüneyen herkes bölücü,fetocu dün de sizin gibi düşünmeyenler ergenekoncuydu darbeciydi.
      (bkz: Hitler in bütün dünyayı ona karşı sanması)
      (bkz: faşist kafası)
      Ha sonra ne oldu Darbeyi de sizin hoca efendi dediğiniz adamlar yaptı, teröristle elele megri megrileri de sizinkiler söyledi. O darbeci diye içeri atılan askerlerden 1 tane özür dilendi mi? Apoyu içeri atan Engin Alan paşaya akp hükümetinin yaptıklarına bir bak bence...
      (demedi deme akp yarın hani olmaz ya diyelim ki güneydoğuda ki kürtlerden yeniden oy almaya başlar -kürtlerin parti kurmak yerine bağımsız girdikleri zamanlarda ki gibi hani açılım zamanı- o kürt teröristlere kürt kardeşlerimiz derler benden çok sen utanırsın. Çıkarları için Oslo ya oturan benim oy verdiğim parti değildi... )

      edit:bir eylemi terörist faliyet yapan silahlı olup olmamasıdır. Ben ethemden silah çıktığını bilmiyordum. Delilin varsa görmek isterim. Bir düşününce tabiki delilin yok ve insanlara terörist yaftasını tamamen kendi seçimlerinle benzeşip benzeşmediğine göre veriyorsun.
      ···
   tümünü göster