/i/Felsefe

filozofiya'ya inananların kafalarını açtıkları uhrevi altincidir.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +5
    evet arkadaşlar ülkemizde yaşanan son hadiseler gözlemlediğim ve yaşadığım olaylardan esinlenerek bu felsefeyi oluşturmaya karar verdim. Türk halkının içinde olduğu durum sürekli olarak ezilmektir.
    mesela kargo yollıyacaksınız orda oturan görevli ne yollıcan içinde ne var sen şuraya bi adresi yaz gibi saygısız bir konuşma şeklinde olabilir bu durumu gidip şikayet bile edemezsiniz önemsemezler çünkü sizin değeriniz budur sizin geminiz yoktur. sokakta dolaşırken bir tinerci sizi saatlerce takip edebilir ve sizden zorla para ister vermezseniz olacakları biliyorsunuz. kız arkadaşınız sokakta bir serseriden laf yiyebilir veya parkta spor yapan hamile eşiniz dövülebilir.

    binlerce örneği olan ve hala yaşanmakta olan bu gibi durumları nasıl durdurabiliriz. tabi ki o insanları linç ederek çoğunluğumuzun gücünü göstermeliyiz. tinercilerin saygısızların serserilerin ve ayrıca kaba davranan zenginlerin hakkından gelmeliyiz. durup izlememeli harekete geçmeliyiz. bayrağımıza küfür eden birini veya terröristleri savunan birini şikayet etmektense veya sadece küfür etmektense döverek öldürmeliyiz. toplu halde hareket etmeliyiz. küçük olaylarda sözlü linç edilebilir ama büyük olayları affetmemeliyiz . bir tekmede sen at.
    ···
   tümünü göster