/i/İnanç

İnanç
  1. 176.
    -2
    %1 ihtimal zeki insan olma ihtimali vardı onuda anan diyerek kaybettin birde kendini üstün görmen zekanın seviyesini direk gösterir bak sana tavsiye evlat git bütün bilginleri araştır hiçbiri kendini üstün görmemiş 1-2 sınıf insan değil kendilerini insan olarak görebilmişler
    ···
    1. 1.
      +5
      Şu laflara bir bak mis gibi cehalet kokuyor baştan aşağı. Türkçe nasıl yazı yazılır onu bile bilmiyorsun. Ayrıca yazdıklarının tamamı iftira. Bunu da şerefsizlik olarak değerlendiriyorum. Ben nerede "anan" dedim lan dallama? Bu laflarla seviye olarak ne kadar altımda olduğunu bana 3.kez hatırlattığın için teşekkür ederim. Sınıf ayrımını ben yapmadım sen sınıfını kendin belli ettin. Ben de bunu açıkça dile getirdim. Üstüne basa basa tekrar söylüyorum, cehalet kokan cümlelerinle, kullandığın kelimelerle 2.sınıf olduğunu 100 km uzaktan bana kendin tayin ettirdin.
      Tamam hadi anladım sinirli ve cahilsin ama iftira atmak resmen ve alenen karaktersizlik. Müslüman mısın şimdi sen? Kişiliğin ve inancın bir paradoks oluşturuyor ufaklık.
      ···
   tümünü göster