/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +1
    Öncelikle saldırmadan önce buraya notumu yazayım. Anti militarist bir insan değilim olmadım olamamda .
    Ben kendi işini yapan bir babanın evladıyım iş bizimde öyle ahım şahım bir para kazanmayız kendi yağımızda kavrulur ekmeğimizi yer borcumuzu öderiz.
    Üniversitem bu sene bitiyor ve askerlik vakti gelip çattı. Aklımda bir sürü soru var . Nereye düşeceğim , nasıl geçecek , neler yaşıyacağım (hele ki son olaylardan sonra)
    Arkadaşlar bu sorular var da ben askere gitmek istemiyorum. Askerde silah tutmayı öğrenirsin derler erkek olursun derler adam olursun derler derlerde derler ...
    Benim elim silahta tutuyor erkeğimde ondan şüphem yokta ben 1 senemin çalınmasına güceniyorum...
    Beni alıp oraya koyacaklar ben patates soyarım temizlik yaparım diş fırçasıyla yer de temizlerim zoruma gitmezde , benim sivil yaşamım ne olacak ??
    Benim, bir kıdemli askeri alıpta kendi iş yerimde 1 sene zorla çalıştırsam ne kadar mantıklı olur . (mantıksız)
    Yaptıkları işe saygım sonsuz ki kolay bir iş değil !! (sadece askerlik değil polislikte öyle ) ama benim yaptığım işte vatanım için, milletim için. illaki ateş edip nöbet mi tutmam lazım ! Vatan sevgimi kamuflaj giydirip ölçemezler benim.
    Ben de bu milletin devletin çocuğuyum ama benim işim sanayi üzerine .. içimi dökmek istedim yanlış anlaşılma olmasın okuyanlarada teşekkür ederim okumayanlarında canı sağolsun iyi akşamlar
    ···
   tümünü göster