/i/Teknoloji

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +182 -84
    sözde dört çeker reklamlarıyla senelerdir bizi kandırıyor Turkcell aslında durum öyle falan değil. Bizim evden çekmiyor dıbına kodumun şebekesi. Şimdi gelelim Vodafone-Turkcell kıyaslamasına ;

    1-

    Şebeke



    Turkcell her yerde dört çeken bir alt yapıya sahip değildir. Bunlar tamamen yalandan ibarettir. Akdeniz bölgesi denilen bi yerde nasıl çekmez şebekesi. Sırf bu yüzden geçen senelerde sözlüğe giremez olmuştum. Ama vodafone a geçtikten sonra hiçbir sorun kalmadı. Şuan bile dört çekiyor şebekem

    2-

    müşteri memnuniyeti



    Turkcell i olduğum zamanlar müşteri hizmetlerine ulaşmak genelkurmay başkanına ulaşmak gibi bişeydi. Saatlerce kulağımda telefonla Turkcell in can sıkıcı melodisini dinleyerek beklerdim. Ama durum vodafone da öyle değildir. en az 1-2 dakika içerisinde size ulaşıp sorunlarınızı halledebiliyorlar.

    3-

    reklam



    Turkcell reklamlarında kafasında teller olan veletleri kullanırken. Vodafone yurdumun insanlarından örnekler vererek reklam yeteneğini ve çekiciliğini ön plana sürmektedir.

    4-

    uygulama



    Vodafone nun "yanımda" uygulamasından sonra Turkcell in "hesabım" uygulamasını çıkarması taklitten başka birşey değildir. Bunun üzerine vodafone nin "bana ne var" kampanyasını değiştirerek "salla kazan" kampanyası çıkaran Turkcell gittikçe işlevselliğini kaybedip kendine özgü hiçbirşey yapamaz olmuştur.

    5-

    paketler



    Vodafonun her kesime özel paketleri vardır. Her biri birbirinden farklı ve istediğiniz paketi bulmak hiç de zor değil. Ama Turkcell de istediğiniz paketi bulmak sizi çok zor bir bilmece çözer gibi baya yoruyor.

    6-

    fiyatlar



    Vodafone fiyatlar bakımından bence en iyi seçenektir. Turkcell de "Uçuran 3GB tarifesi" ; 500 dakika 1000 sms 3GB interneti 35 tl ye sunarken, Vodafone da "Mega 3GB tarifesi"; 600 dakika 1000 sms 3GB interneti sadece 19 tl ye bizlere sunuyor.

    ÖZET:

    Vodafone Turkcellden Üstündür

    ···
   tümünü göster